Metaverse tokenleri SAND ve MANA fiyatlarında nasıl bir görüntü var?

Metaverse tokenleri SAND ve MANA fiyatlarında nasıl bir görüntü var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse tokenleri, son zamanlarda sessizliğini koruyor. Bazı varlıklar öne çıksa da piyasanın en bilindik iki varlığı MANA ve SAND henüz istenilen değerlere ulaşamadı. Hatırlayacağınız üzere ilk Hype başladığında MANA çok iyi bir yükseliş göstermişti. Şimdi bu noktadan fazlasıyla uzakta.

Bir diğer Metaverse varlığı ise Sandbox. Ciddi yatırımlar almasına karşın fiyat hale patlama seviyesine gelemedi. SAND, kullanıcıların bir oyun biçiminde dijital varlıklar oluşturmasına, satın almasına ve satmasına olanak tanıyan blok zinciri tabanlı bir sanal dünyadır.

Diğer yandan Sandbox önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. İlk defa büyük bir meta veri deposu benimseyecek. Hatta Metaverse için “Dubaiverse” lansmanı yapılacak. İşte tüm bu gelişmelerin fiyatları etkilemesi bekleniyor. Peki Metaverse tokenleri için grafikler ne alemde?

Sandbox fiyatı

Metaverse tokenleri içinde ilk Sandbox’u inceleyelim. SAND, 14 Ağustos’ta 1,42$’a ulaştığından bu yana azalan bir takozun içinde kendisine yer buluyor. Azalan takoz bir yükseliş formasyonu olarak görülebilir.

Şu anda SAND, direnç ve destek arasındaki yakınsama noktasına çok yakın. Bu nedenle, yakında belirleyici bir hareketin gerçekleşmesi bekleniyor. Teknik göstergelerden elde edilen okumalar ve fiyat hareketi, kesin olarak kamadan bir kopuşun beklendiğini bizlere gösteriyor.

İlk olarak, fiyat Haziran ayında dibe vuran 0,80 dolarlık yatay destek alanı içinde işlem görüyor. İkincisi, günlük RSI geçen ay boyunca yükseliş eğilimi oluşturuyor. Bu yeşil hat içinde daha belirgin kendini gösteriyor.

Decentraland fiyatı

MANA için fiyat hareketi, kardeşi SAND’a benzer. Fiyat, 12 Ağustos’tan beri alçalan bir kama içinde kalmış durumda. Neredeyse formasyonun öngörülen sonuna ulaştı.

MANA, Mayıs’ın dibini gösteren 0,70 dolarlık destek alanında sıçradı. Ek olarak günlük RSI, bir kırılma olasılığını destekleyen bir yükseliş ayrışması oluşturdu.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin