Bu metaverse tokeni yaşanan olumlu gelişmelere rağmen yükselmiyor! Analistler nedenini açıkladı
Bu metaverse tokeni yaşanan olumlu gelişmelere rağmen yükselmiyor! Analistler nedenini açıkladı

Bu metaverse tokeni yaşanan olumlu gelişmelere rağmen yükselmiyor! Analistler nedenini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ApeCoin fiyatı, geçen hafta yaklaşık %10’luk gerilemenin ardından yükselişe geçmek için mücadele ediyor. Balinaların birikimine ve Bored Ape Yacht Club NFT’lerinin son ortaklıklarına rağmen, metaverse tokeni üzerinde olumlu bir görülmedi.

Analistler, ApeCoin fiyat grafiğinde düşüş eğilimi belirlediler ve 10 doların altına bir düşüş öngördüler. ApeCoin fiyatı son iki haftadaki kayıplarını telafi edemedi. Analistler, ApeCoin’de düşüş eğilimi gösteriyor ve metaverse tokeninde daha fazla düşüş öngörüyor.

ApeCoin düşüş görünümü sunuyor

Bored Ape Yacht Club NFT’lerinin sahiplerine dağıtılan metaverse tokeni ApeCoin, düşüş trendinden kurtulmak için mücadele ediyor. ApeCoin fiyatı 20 dolarlık liste fiyatına ulaşamadı ve yaklaşık bir ay önce 17,17 dolarlık en yüksek değerine ulaştı.

O zamandan beri, ApeCoin %35 düştü. Bored Ape Yacht Club NFT’lerinin geliştirilmesinin arkasındaki şirket olan Yuga Labs, kısa süre önce kulübün Coinbase ile birlikte ilk film için koleksiyonu hazırladığını açıkladı.

Daha önce Bored Ape Yacht Club, vinil ve plastik koleksiyon ürünlerine girişti. NFT koleksiyonundaki ortaklıklar ve güncellemeler, ApeCoin fiyatını olumlu yönde etkilemedi. ApeCoin, portföylerini çeşitlendirerek Ethereum balinaları tarafından alındı. Büyük cüzdan yatırımcılarının birikimine rağmen, metaverse tokeni düşüş kanalından çıkamadı.

Analistler, ApeCoin fiyat trendini değerlendirdi ve düşüş eğilimi ortaya koydu. Önde gelen bir kripto analisti olan Ben Atlin, ApeCoin fiyatının Mart’ı %14 kayıpla kapattığını belirtiyor. Metaverse tokeni 11,50 doların altında destekten yoksun ve bu seviyenin altına bir düşüş, APE’de önemli bir düşüşü tetikleyebilir.

Analist, APE sahiplerinin, daha önce 9 dolarlık aşağı yönlü bir hedefe ulaştığı için, fiyat 11,50 doların altına düştüğünde endişelenmeleri gerektiğini savunuyor. ApeCoin fiyatındaki önemli bir düşüş, en kötü senaryoda onu 8 dolar seviyesine itebilir.

Analistler, ApeCoin üzerinde düşüş sinyalleri ve satış baskısı belirlediler. ApeCoin’de 14 dolardaki kesin ret, düşüş işaretiydi ve metaverse token düşüşe geçtiği için daha fazla kayıp sinyali verdi.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin