Bu metaverse token, kritik desteğin altına düştü! Fiyat için sırada ne var?

Bu metaverse token, kritik desteğin altına düştü! Yükseliş umudu bitti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şubat ayındaki kripto patlaması çoğu metaverse tokeni daha az etkiledi ve Decentraland (MANA) da bunlardan biriydi. Ocak ayındaki düşüşün ardından kripto para toparlandı ve kazanç işaretleri göstermeye başladı. Ancak son günlerde işler tersine döndü.

Metaverse token MANA için fiyat tahmini

Son günlerde Decentraland (MANA) hakkında çok sayıda yükseliş tahmini yapıldı. Biraz zayıflık göstermesine rağmen, metaverse tokeninin gerçekten geri döneceğine dair umut vardı. Bazı analistler, MANA 3 doların altına düşmesine rağmen 4 doları yeniden test edeceğini bile öngördüler.

Ama bütün bu fiyat tahminlerinde bir uyarı bulunuyordu. Yükseliş tezi, ancak MANA fiyat hareketi, 2,7 dolarlık kritik destek bölgesinin üzerinde durabilirse geçerli olacaktı. Metaverse token bunu başaramadı. Yazının yazıldığı sırada, MANA 2,66 dolar civarında işlem görüyordu. Peki şimdi ne olacak?

Bu metaverse token, kritik desteğin altına düştü! Fiyat için sırada ne var?

Öncelikle Decentraland’ın 2,7 dolardan çok uzaklaşmadığını ve toparlanarak bu seviyeye geri dönebileceğini belirtelim. Önemli olan haftanın kapanışını izlemek olacak. Metaverse tokenin fiyatı yükselmezse, kripto paranın bir sonraki 2,5 dolarlık destek seviyesine doğru geri çekildiğini görebiliriz.

Decentraland (MANA) iyi bir yatırım mı?

Metaverse hakkındaki konuşmalardaki artışa rağmen, son aylarda ortaya çok fazla büyük proje çıkmadı. Elbette yaklaşan birçok metaverse projesi var.

Ancak bununla birlikte, Decentraland’ın (MANA) şu anda bu kategorideki en büyük kripto paralardan biri olduğu gerçeği hâlâ mevcut. Metaverse tokenin yakın ve uzun vadeli gelecekte önemli bir büyüme için gerçek bir potansiyeli var.

coinjournal


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin