featured

Gözde Metaverse token SAND, günün en çok kazananlarından biri oldu! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en iyi Metaverse token’ları mayıs ayının başından beri büyük oranlarda değer kaybettiler. Ancak, Sandbox (SAND) son hareketi ile diğerlerinden ayrıldı.  SAND, son 7 gün içinde %18’in üzerinde değer kazandı. Bu da onu, en iyi Metaverse token’ları arasında en çok kazanan altcoin yaptı.

Metaverse sand

24 saatlik işlem hacmi %220 arttı

SAND token’larının 24 saatlik işlem hacmi %220’den fazla artarak 1,05 milyar dolara ulaştı. Volatile, genel olarak kripto para piyasasındaki dengesizliğe vurgu yapıyor ancak bu kez SAND lehine idi. Daha önce ABD’nin en büyük kripto borsası olan Coinbase, SAND token’ını listelemeyi düşüneceği haberini vermişti.

Coinbase sonunda gözde metaverse token’ını platformunda listeledi. Bu haberle birlikte altcoin’in fiyatı son 24 saatte yaklaşık %10 oranında arttı. Bu yazının yazıldığı sırada token, 1,39 dolar civarında işlem görüyor. SAND’ın toplam piyasa değeri 1,7 milyar doları aştı ve en büyük 3. Metaverse token olarak işlem görüyor.

Bir başka büyük hamle de PCCW ve HKT, Sandbox’ın sanal diyarına inmesi oldu. İki telekomünikasyon devi Mega City’de arazi satın aldı. Bu şirketler, sanal dünyada dünyanın ilk sanal 5G mobil ağını piyasaya sürecekler. Bununla, Web 3 eğlence şekline, TV ve müzik içeriği ekleyecekler.

Metaverse token’ların 24 saatlik işlem hacmi artışta

Sandbox, PCCW ve HKT’nin bir “meta topluluk” oluşturmak için finansal teknolojiler ve e-ticaret çözümleri de başlatacağını bildirdi. Bu ortaklık, Honk Kong merkezli şirketlerin yeni iş fırsatlarını keşfetmelerine yardımcı olacak. Daha önce Sandbox, efsanevi şarkıcı Elvis Presley’in Metaverse’lerine giriş yaptığını duyurmuştu. PCCW’den MD Susanna Hui, PCCW ve HKT’nin yenilikçi teknoloji uygulamalarına girmeye çalıştığını söyledi.

Bu arada, Metervse kategorisinde bulunan token’lar, piyasa çöküşü nedeniyle geçen ay iyi performans gösteremedi. Toplam piyasa değerleri 13,6 milyar dolara kadar düşmüştü. Bununla birlikte, Metaverse token’larının 24 saatlik işlem hacmi %40 oranında artarak 3,9 milyar dolara ulaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin