Metaverse liderinden kritik ortaklık: Gücüne güç katacak!
Metaverse liderinden kritik ortaklık: Gücüne güç katacak!

Metaverse liderinden kritik ortaklık: Gücüne güç katacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto PAra Haber – Blockchain-Integrated Gaming Network, Chain Games, Metaverse lideri The Sandbox ile ortak oluyor.

Sandbox ortaklığı neden önemli?

Bu iş birliği, The Sandbox Metaverse ortamında olduğu kadar Chain Games’te de kullanılabilen birlikte çalışabilir NFT’leri entegre edecek ve kullanıcıların The Sandbox Metaverse’den Chain Games oyunlarını oynamasını sağlayacak.

Dünyanın önde gelen Blockchain oyun tüketici markalarından The Sandbox ve Chain Games, oyun içi NFT’ler geliştirilen Zincir Oyunlarının The Sandbox metaverse deneyimine entegrasyonunu vurgulayan bir ortaklık duyurdu. Bu iş birliğinin bir parçası olarak, kullanıcılar Chain Games ve Sandbox ekosistemlerinde platformlar arası birlikte çalışabilir NFT oyun içi varlıklarını deneyimleyebilirler. Chain Games ve The Sandbox, her iki tarafın da geliştirdiği gelişmiş Blockchain teknolojilerini kullanarak hem yaratıcı hem de sürükleyici bir kullanıcı deneyimi sunmak için geliştirme ve çalışma konusunda iş birliği yapacak.

Amaç ne?

Chain Games, The Sandbox Metaverse’de edinilen arazi üzerinde sürükleyici bir oyun deneyimi oluşturmayı amaçlıyor ve kullanıcıların CHAIN tokenini kullanırken The Sandbox’tan Chain Games destekli oyunları oynamalarına izin veriyor. Ek olarak, Chain Games ve The Sandbox, kullanıcılarına Blockchain oyun ve NFT alanında en iyi kullanıcı deneyimini sunmaya yardımcı olmak için hem mevcut hem de gelecekteki geliştirme hedeflerini en üst düzeye çıkarmak için daha fazla iş birliği yapabilir.

Chain Games CEO’su ve Kurucusu Adam Barlam, “Ekibimiz, hem platformlarda hem de ekosistemlerde kullanıcı deneyimini daha da yükseltmek için The Sandbox ile stratejik bir ortaklık görmekten heyecan duyuyor.” dedi.

Bu arada bu iki altcoin’den sert metaverse hamlesi geldi. Ayrıntılar bu haberimizde!

globenewswire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin