featured

Metaverse endüstrisinde son durum: Hangi tokenler dikkat çekiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse pazarı geçen yıl patladı. Metaverse’in küresel pazar büyüklüğü 2021 yılında 63,08 milyar dolarlık bir değere ulaştı. 2030 yılı için ulaşılması beklenen hedef ise 1607,12 milyar dolar.

Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) ve Axie Infinity (AXS) sayesinde, metaverse endüstrisi hiçbir yavaşlama belirtisi göstermeden muazzam bir şekilde gelişti.

Yukarıda bahsedilen projeler kripto para piyasasındaki en büyük metaverse token’lardan bazıları olsa da, metaverse entegre etmeyi amaçlayan topluluk odaklı bir DAO olan FIREPIN Token (FRPN), sanal gerçeklik özelliği ile dikkat topluyor.

FIREPIN Token (FRPN), önde gelen bir metaverse kriptosu olabilir mi?

Sanal gerçeklik projelerine olan ilgiyi artıran FIREPIN Token dikkat topluyor.

Metaverse

FRPN token’ının her işlemi için, bir kısım alınır ve daha sonra metaverse tabanı ve NFT endüstrilerindeki bir dizi projeye yatırım olarak kullanılacak olan bir hazine fonuna yerleştirilir.

FIREPIN’in misyon açıklamasına göre, NFT oyun geliştirme, 3D metaverse VR oyunları, uzun vadeli oyna-kazan (P2E) ve metaverse oyunlarına sahip şirketlere yatırım yapılacak. Er ya da geç, FIREPIN, 27 Mayıs’ta kripto para birimini piyasaya sürülmesinin ardından onaylanacak olan PancakeSwap (CAKE) ve Uniswap (UNI) üzerindeki lansmanı ile yol haritasındaki kilometre taşlarını sallayacak.

Ethereum (ETH) ve Avalanche (AVAX) arasındaki çoklu zincir dağıtımı da 2022’nin ikinci çeyreğinde kullanıma sunulacak. 0,0000067 dolarlık bir başlangıç ​​ön satış fiyatı ile başlayan FRPN, bu yazının yazıldığı sırada 0,002493 dolara yükselmiş durumda.

Decentraland (MANA) zirvesine ulaştı mı?

Ethereum blockchain’i tarafından desteklenen Decentraland (MANA), bir sanal gerçeklik platformudur. Platformda, Decentraland kullanıcıları içerik ve uygulamalar oluşturabilir, deneyimleyebilir ve bunlardan para kazanabilir. Decentraland’deki topluluk, platformdaki araziye kalıcı olarak sahip olur. Bu da onlara yaratımları üzerinde tam kontrol sağlar.

Şu anda 1,55 dolar seviyesinde işlem gören MANA, Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5,85 dolara ulaşmasından bu yana sert bir düşüş yaşadı. Decentraland’ın neden bu kadar tutarlı bir yükseliş eğilimi yaşadığına dair sorular gündeme geldi.

Crowd Wisdom’a göre piyasa performansındaki son düşüşe rağmen, MANA’nın 2022’nin sonunda 2,92 dolar seviyesine geri döneceğini tahmin ediyorlar.

DailyCoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin