Metaverse dünyasının yeni yıldızı uçuyor! Arkasında büyük güç var
Metaverse dünyasının yeni yıldızı uçuyor! Arkasında büyük güç var

Metaverse dünyasının yeni yıldızı uçuyor! Arkasında büyük güç var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen hafta Cardano ağı, Metaverse’de bir oyun uygulaması olan Pavia’yı piyasaya sürdü. Pavia, Cardano Blockchain’de işletilen ilk Metaverse projesi olarak tarihe geçti.

Pavia çok güçlü bir görüntü sergiliyor

Kripto para birimleriyle aynı Blockchain teknolojisiyle çalışan NFT’lerin kullanımı da artıyor. Bu yeni sektör, yatırımcıların en sevdikleri sanat öğelerinin, idollerin, yerlerin vb. tokenize edilmiş varlıklarını almalarını sağlıyor. NFT’ler hem maddi hem de maddi olmayan öğelerin temsillerini oluşturuyor.

Tasarımına göre, Pavia’nın ihraç edilmiş yaklaşık 100.000 arazi parseli var. Her arazi parselinin basımı, bireysel koordinatlara sahip olan NFT’lerden oluşuyor.

Parsellerin ön satışı 2021’den beri sürüyor ve %60’tan fazlası Ekim ve Kasım arasında satıldı. Ayrıca, 2022’nin ilk çeyreğinde satışa sunulacak kalan kısımlar için de herkes elini çabuk tutmaya çalışıyor.

Pavia’nın yerel tokeni, oyun içi bir varlık gibi işlevsellik gösteriyor. NFT arazi sahiplerine Pavia’nın yerel tokeninin bir airdrop’u yapıldı. AirDrop süreci, Blockchain’in Aralık 2021’deki snapsşot’ının ardından yaşandı.

Cardano tabanlı borsa MuesliSwap’ın verilerine göre, Pavia tokenleri, bu haberin yazıldığı sırada 20 sentten alıcı buluyor. Ayrıca tokenin 107 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri var.

Pavia’nın arazi sahipleri 8.300’den fazla. Veriler, kullanıcıların Pazartesi günü arazileri üzerinde varlıkları dağıtamadıklarını gösteriyor. Pavia’dan gelen uyarı belgeleri, müşterileri parselleri ne ziyaret edebilecekleri ne de parsellere içerik dağıtamayacakları konusunda uyardı. Bunun nedeni arazi parsellerinin gelişme aşamasıydı.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin