“Bu 5 metaverse tokenine güvenmeyen pişman olur!” Popüler trader açıkladı
“Bu 5 metaverse tokenine güvenmeyen pişman olur!” Popüler trader açıkladı

Metaverse coinleri nelerdir? Alım yapmak mantıklı mıdır?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünya yeni bir kavramın peşinden koşmaya başladı. Artık trendin adı Metaverse oldu. Metaverse, kripto dünyasını da yakından ilgilendiriyor. Altyapısını Metaverse üzerine kuran varlıklar, yatırımcıların gözdesi olmaya başladı. Son günlerin en fazla arananları Metaverse coinleri oldu. Ancak bu kısa süre içinde yükselen kripto birimleri oldu. Halen fiyatlanmamış ya da fiyatlanma ihtimali olan kripto para birimleri de var.

Decentraland (MANA)

Metaverse dediğimizde bugünlerde aklımıza ilk olarak MANA geliyor. Ethereum tabanına bağlı sanal gerçeklik platformudur. Proje, kullanıcılara içerik üretme ve uygulama oluşturma imkanı sunuyor. 3 gün önce 1 doların altında olan varlık 5 dolara yaklaştı ve ATH’sini yaptı.

The Sandbox (SAND)

Metaverse coinleri için dikkat çeken bir diğer kripto para birimi The Sandbox. Kullanıcılara oyun deneyimi sunan platform, dijital varlık oluşturma imkanı sağlıyor. Platform henüz 2020 yılında ortaya çıktı. Son 1 haftada yüzde 130 artarak Mana’nın ardından önemli sıçrayış yaptı.

Dvison Network (DVI)

VR içerik ekosistemi olarak dikkat çeken kripto varlığı Ethereum blok tabanında çalışıyor. MEXC borsasında listeleme haberi varlığa olumlu yansıdı. Son 7 gün içinde yüzde 200’e yakın değer kazandı.

Star Atlas (ATLAS)

Kripto para birimi henüz piyasaya bu yıl içinde giriş yaptı. Geçtiğimiz aylarda ön satış ile yatırım toplayan ATLAS, uzay deneyimi sunan bir platform olarak göze çarpıyor. FTX ve Sarum gibi borsalar destekliyor. Yeni bir varlık olması nedeniyle geleceği parlak olarak gözüküyor.

Enjin Coin (ENJ)

2021 yılının başlarında Enjin coin yatırımcılar tarafından iyi şekilde biliniyor. Metaverse altyapısının yanında NFT ve oyun platformu olarak da dikkat çekiyor. 2 milyar doların üzerinde bir piyasa hacmine sahip.

Axie Infinity (AXS)

Oyun kripto varlığı olarak tanıdığımız AXS, aynı zamanda Metaverse coinleri arasında gösteriliyor. 2018 yılında ortaya çıkan varlık, oyun içinde ödül ve gelir elde edebilmenizi sağlıyor.

sproutwired


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin