featured

Metaverse coin’lerde hareketlenme başladı! SAND ve MANA yükselişe devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Microsoft, Nvidia, Meta ve Sony gibi önde gelen teknoloji şirketleri, bir Metaverse Standards Forumu oluşturmak için diğer 31 kuruluşla bir araya geldi. Forum, “standartların test edilmesini ve benimsenmesini hızlandırmak ve aynı zamanda tutarlı terminoloji ve dağıtım yönergeleri geliştirmek için uygulama prototipleme, hackathon’lar, eklenti festivalleri ve açık kaynak araçları gibi pragmatik, eyleme dayalı projelere odaklanmayı” amaçlıyor.

Bu duyuruların ardından Metaverse coin’lerden SAND fiyatı %47 oranında değer kazandı. Ayrıca, MANA token da 21 Haziran’dan bu yana %23’lük bir fiyat artışı gördü. Basitçe söylemek gerekirse, altcoin’ler son beş gün içinde kayda değer bir büyüme kaydetti.

Beş günlük bir hikaye

Metaverse Standards Forum’un kuruluşunun duyurulmasından önce SAND, 0,86 dolar civarında işlem görüyordu. Duyurunun ardından %45’in üzerinde değer kazanarak fiyatını 1,28 dolara yükseltti. Aynı dönemde, altcoin’in piyasa değeri de 1,08 milyar dolardan 1,61 milyar dolara yükseldi.

Metaverse coin SAND MANA

Ayrıca son 24 saatte işlem hacmindeki %76’lık artışın ardından yatırımcıların artan fiyattan yararlandığı görüldü.

Ayrıca, 21 Haziran’daki duyurudan bu yana, SAND için Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Para Akışı Endeksi (MFI) istikrarlı bir şekilde aşırı alım bölgesine doğru ilerledi. Önemli bir yükseliş eğilimi gösteren RSI ve MFI, bu yazının yazıldığı sırada 58,93 ve 72,73 endekslerinde işlem görüyor.

Ek olarak, 21 Haziran’dan bu yana MACD de boğa döngüsünün başladığını gösteren yeşil histogramlar yarattı.

MANA ise 21 Haziran’daki duyurudan önce 0,82 dolardan işlem görüyordu. Duyurunun ardından %23 oranında değer kazandı ve fiyatını 1,01 dolara yükseltti.

Bu dönemde piyasa değeri de bir miktar büyüme gösterdi ve 1,52 milyar dolardan 1,87 milyar dolara yükseldi.

MANA’nın RSI ve MFI değerleri de yukarı doğru bir büyüme gösterdi.

Zincir üstü analiz

İlginç bir şekilde son beş gündeki fiyat artışına rağmen Santiment, her iki altcoin’in de günlük aktif adreslerde istikrarlı bir düşüş kaydettiğini ortaya koydu.

Bu yazının yazıldığı sırada günlük SAND işlemlerinde yer alan benzersiz adres sayısı endeksi 351’di. Beş gün önce de 1,213 ile bir rekor kırmıştı.

Benzer şekilde, MANA için ağdaki günlük aktif adresler sadece beş günde %73 oranında azaldı.

Ek olarak, her iki Metaverse altcoin’inde de 21 Haziran’dan bu yana işlem hacminde düşüş yaşandı. Bu yazının yazıldığı sırada 21,13 milyonluk değeri ile SAND için işlem hacmi beş gün içinde %105’lik bir düşüş yaşadı.

Aynı durum diğer Metaverse coin olan MANA için de geçerli. MANA da aynı dönemde %182’lik bir düşüş yaşadı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin