Metaverse coinler: Birim fiyatı 1 doların altında olan en iyi 15 metaverse coin
Metaverse coinler: Birim fiyatı 1 doların altında olan en iyi 15 metaverse coin

Metaverse coinler: Birim fiyatı 1 doların altında olan en iyi 15 metaverse coin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse, Facebook marka adını Meta olarak yeniden tanıtmasının ardından yükselişe geçti. Metaverse içerik olarak sosyal medya, çevrimiçi oyun, artırılmış gerçeklik (AR), sanal gerçeklik (VR) ve dijital paraların farklı yönlerini kapsar.

Bazı meta veriler deposu kripto tokenleri yalnızca meta veri deposunda harcanabilir. Daha ayrıntılı açıklayacak olursak, her sanal evrenin oyun içi mağazasına bağlıdırlar ve bu mağazadan satın alınabilirler. Bu arada, WazirX, Coinbase ve Binance gibi borsalarda başka tokenler de yer alıyor. Mevcut piyasada birim fiyatı 1 doların altında olan tokenler aşağıda yer alıyor.

CEEK VR (CEEK) – 1,04 dolar

CEEK VR Metaverse, müzik sanatçılarını, sporcuları ve diğer dijital içerik yaratıcılarını hayranlarına doğrudan içeriyor.  CEEK’in Universal Music Group ile yaptığı son ortaklık anlaşmasıyla birlikte Neyo, Sting, Kay Perry ve çok daha fazlası gibi en iyi sanatçıların canlı performanslarını yayınlama hakkı veriyor. Dahası, CEEK’in toplam arzı 1 milyar, dolaşımdaki arzı ise 737 milyon değerinde. Yazım sırasında, CEEK VR’nin piyasa değeri 534 milyon dolar.

WAX (WAXP) – 0,66 dolar

Başlangıç ​​olarak, WAX, oyunla ilgili tüm işlemlerin dörtte üçünü günlük olarak işleyen, dünyada oyunlar için en çok kullanılan blockchain. Ayrıca, NFT’ler ve koleksiyonlar için çevre dostu blockchain projesi olarak biliniyor. Ayrıca, 2017 yılında kurulan WAX, Worldwide Asset Exchange™’in kısaltmasıdır. WAXP’nin toplam arzı 3.8 milyar dolar, dolaşımdaki arzı ise 1.85 milyar dolar. Yazma sırasında, WAX’ın piyasa değeri 1,2 milyar dolardır.

vEmpire DDAO (VEMP) – 0,47 $

vEmpire DDAO, Metaverse ve oyun tokenlerini tek bir çatı altında topluyor. NFT tabanlı bir ticaret kartı oyununa ve gerçekten merkezi olmayan DAO’ya sahip. VEMP’nin toplam arzı 810 milyon dolar dolaşımdaki arzı ise 173 milyon dolar değerinde. Yazım sırasında vEmpire DDAO’nun piyasa değeri 107 milyon dolardır.

Alien Worlds (TLM) – 0,45 dolar

Alien Worlds, kullanıcıların NFT’lerini kullanarak oynamalarına izin veren uzay temalı bir Metaverse oyunu. Ayrıca TLM tokeni için stake etme, yönetişim için DAO’lar ve TLM’yi BSC, WAX ve Ethereum arasında ışınlayabilen bir zincirler arası köprü içerir. TLM’nin toplam arzı 5.1 milyar dolar dolaşımdaki arzı ise 914 milyon dolar. Yazım sırasında, Alien Worlds’ün piyasa değeri 305 milyon dolar.

Terra Virtua Kolect (TVK) – 0,42 dolar

Terra Virtua Kolect, NFT yaratıcıları ve koleksiyonerlerinin etkileşimde bulunması için platform sunan ve NFT Pazar yeri. Böylece platform, TVK yardımcı program tokenine sahip. Web, PC, Mobil ve sanal gerçeklik ortamlarında kullanılabiliyor. Dahası, TVK’nın toplam arzı 1.2 milyar dolar dolaşımdaki arzı 573 milyon dolar değerinde. Yazım sırasında, Terra Virtua Kolect’in piyasa değeri 228 milyon dolar.

BOSAGORA (BOA) – 0,31 dolar

BOA, Güven Sözleşmeleri kullanılarak oluşturulmuş, merkezi olmayan kripto para olarak piyasada yer alıyor. İkincisi, BOSAGORA, şu anda MetaCity’nin geliştirilmesi üzerinde çalışan Metaverse ortamına yönelik yeni bir blockchain inşa ediyor. BOA’nın toplam arzı 450 milyon dolar dolaşımdaki arzı ise 303 milyon dolar. Yazma sırasında, BOSAGORA’nın piyasa değeri 72.9 milyon dolardır.

RedFOX Labs (RFOX) – 0,28 dolar

RedFOX Labs, etkileşimli ve tamamen sürükleyici bir oyunlaştırılmış alışveriş deneyimi olan RedFOX VALT da dahil olmak üzere çeşitli teknolojilere odaklanan blockchain girişim kurucusudur. Ek olarak, ekip RedFOX platformunda birlikte çalışabilir turnuva tabanlı video oyunlarından oluşan bir ekosistem olan RFOXGAMES’i geliştiriyor. RFOX’un toplam arzı 2 milyar dolar, dolaşımdaki arzı 1,31 milyardolar. Yazım sırasında, RedFOX Labs’ın piyasa değeri 284 milyon dolar.

Game Credits (GAME) – 0,25 dolar

GAME Credits, güçlü bir teknoloji ve yönetişim çerçevesine sahip, merkezi olmayan, topluluk tarafından yönetilen meta veri tabanı geliştiriyor. Ayrıca, oyuncular ve geliştiriciler için anonim kripto parasıdır. Gamecredits, çalışma kanıtı blockchain aracılığıyla güvenli, hızlı ve özel işlemler sunar. Ekibin asıl amacı oyuncular tarafından oluşturulmuş oyuncular için tasarlanmış bir Metaverse oluşturmak. GAME’nin toplam arzı 200 milyon dolar, dolaşımdaki arzı ise 180 milyon dolar. Yazma sırasında, Game Credits’in piyasa değeri 41,6 milyon dolardır.

Star Atlas (ATLAS) – 0,19 dolar

Star Atlas, oyuncuların hayallerini gerçekleştirebilecekleri yeni nesil sanal metaverse projesi olarak yer alıyor. Şu anda piyasada en çok beklenen oyun projelerinden biri. Ek olarak, ATLAS’ın 2.16 dolar milyar dolaşım arzı ile toplam 36 milyar dolar arzı bulunuyor. Yazım sırasında, Star Atlas’ın piyasa değeri 351 milyon dolar değerinde.

Bloktopia (BLOK) – 0,12 dolar

Bloktopia, 21 milyon toplam maksimum Bitcoin (BTC) arzına karşılık gelen Metaverse’de 21 seviyeden oluşan sanal bir gökdelen olarak oluşturuldu. Dahası, Bloktopia kullanıcıları gayrimenkul mülkiyeti, reklam geliri, oyna-kazan oyunları ve çok daha fazlasıyla gelir elde edebilecekler. BLOK’un toplam arzı 200 milyar dolar, dolaşımdaki arzı ise 8.34 milyar dolar. Yazım sırasında, Bloktopia’nın piyasa değeri 890 milyon dolardır.

Verasity (VRA) – 0,057 dolar

Verasity, hem içerik oluşturucular hem de reklam verenler için oluşturulan blockchain tabanlı video paylaşım platformudur. Verasity’nin görüş kanıtı protokolü, gerçek insanların içeriği izlemesini sağlayarak dolandırıcılığı ortadan kaldırmayı amaçlar. VRA’nın toplam arzı 19.4 milyar dolar dolaşımdaki arzı ise 4.47 milyar dolardır. Yazım sırasında, Verasity’nin piyasa değeri 283 milyon dolar.

DEAPcoin (DEP) 0,056 dolar

Öncelikle DEAPCOIN, dijital varlıkların yeni çağda dağıtılacağı PlayMining oyun alanında yeni bir ekonomi ve kültür yaratacak platformdur. İkincisi, DEAPcoin, NFT’ler, oyunlar ve diğer çeşitli eğlence biçimlerini içeren blockchain tabanlı bir NFT DeFi platformudur. Son olarak, DEP tokeni, DEP NFT pazarında kullanılan ve DEAP ekosistemiyle etkileşime geçmek için kullanılan bir ERC-20 yardımcı program simgesidir. DEP, 3.26 milyar dolar dolaşım arzı ile toplam 30 milyar dolar arza sahiptir. Yazım sırasında DEAPcoin’in piyasa değeri 107 milyon dolardır.

Radio Caca (RACA) 0,0052 dolar

Başlangıç ​​olarak, Radio Caca, Maye Musk Mystery Box (MPB) NFT’nin arkasındaki ekiptir. Dahası, aynı zamanda USM Metaverse için DeFi + GameFi aracıdır. Dahası, USM bir MMO 3D projesi olarak yer alıyor. RACA’nın toplam arzı 443.4 milyar dolar, dolaşımdaki arzı ise 181.5 milyar dolar. Yazım sırasında, Radio Caca’nın piyasa değeri 1.3 milyar dolardır.

Medacoin (MEDA) 0,0063 dolar

Medacoin, 2021 yılının sonunda piyasaya sürülmesi planlanan nFT özellikli stratejş oyunu olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. MEDA’nın toplam arzı 100 milyar dolar, dolaşımdaki arzı 45,1 milyar dolardır. Son olarak, yazının yazıldığı sırada Medacoin’in piyasa değeri 34 milyon dolardır.

Starlink (STARL) 0,000074 dolar

Starlink, gerçekten merkezi olmayan ilk Metaverse’i oluşturmayı amaçlıyor. Uzay keşfi oyunu olacak Warp Nexus oyun platformu oluşturmayı planlıyor. Nitekim, STARL’in toplam arzı 10 trilyon dolar, dolaşımdaki arzı ise 9.9 trilyon dolar. Yazım sırasında, Starlink’in piyasa değeri 720 milyon dolardır.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin