Bu metaverse coin'in planları sızdırıldı! Fiyat yakın zamanda uçabilir
Bu metaverse coin'in planları sızdırıldı! Fiyat yakın zamanda uçabilir

Bu metaverse coin’in planları sızdırıldı! Fiyat yakın zamanda uçabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto medya kuruluşu Protos’a göre, Yuga Labs, bu yılın sonuna kadar yepyeni bir NFT koleksiyonu olan Mecha Apes’i piyasaya sürmeyi planlıyor. Protos tarafından sızdırılmış belgeye dayanarak, Bored Ape Yacht Club (BAYC) yaratıcıları koleksiyondan 50 milyon dolar toplamayı ve 100.000 metaverse arazi parçası satmayı planlıyor.

Bu söylentiler BAYC hayranları arasında ciddi spekülasyonlara yol açtı ve birçoğu Mecha Apes hakkında ipuçları aramaya başladı. Bazıları, söylentinin, Otherside metaverse için bir 2022 yol haritası içeren sızdırılmış bir Yuga Labs ile tutarlı olduğuna dikkat çekti.

Aşağıda gösterildiği gibi, Ultimate Mecha Ape adlı bir projenin Eylül ayında sahneye çıkması bekleniyor.

Apparently, Mecha Ape is already part of the Otherside roadmap. Source: @LeonidasNFT.

Mecha Apes ve Otherside arasındaki ilişki nedir?

Bir süredir NFT alanıyla ilgileniyorsanız, BAYC’nin Nisan ayında piyasaya sürülen metaverse projesi Otherside’ı mutlaka duymuşsunuzdur. Yuga, o sırada 100.000 arsa dijital arazi sattı ve koleksiyondan toplam 600.000 milyon dolar topladı. O dönemde, Otherside satışları APE fiyatını ciddi anlamda destekledi.

Ancak, sızdırılmış bir Yuga Labs sunum platformu (yukarıdaki gibi), merakla beklenen lansmandan bir ay önce ortaya çıktı. 90 sayfalık belge sayesinde, birçok kişi Otherside ve gelecek planları hakkında önceden bilgi sahibi oldu.

Yuga yol haritasındaki her şeyi takip etmemiş olsa da, ekip APE token lansmanı, arazi satışı ve Kodas’ın planlandığı gibi ortaya çıkması gibi birkaç dönüm noktasına ulaştı.

Ultimate Mecha Ape ile bu yeni NFT’lerin – yayına girmeleri durumunda – Otherside ekosistemiyle yakından ilişkili olacağı tahmin edilebilir. Ancak detaylar oldukça az. Bir Mecha Ape’in neye benzediğini veya Otherside ekosistemindeki rolünü şimdilik kimse bilmiyor.

Yuga, söylentilere ne tepki verdi?

Gerçek şu ki, Yuga yeni girişimlerini her zaman gizlilik içinde yürütmüştür. Yuga’nın kurucu ortağı Garga, Mart ayında yukarıdaki saha sunumu ortaya çıktığında, bunun “eski” ve “modası geçmiş” bir saha destesi olduğunu iddia ederek yol haritasının doğruluğunu hemen reddetti.

Bu yüzden Garga’nın Mecha Apes hakkındaki söylentileri de yalanlaması şaşırtıcı değil. Aşağıdaki tweet’te görüldüğü gibi, başka bir yorum yapmadan haberi “sahte haber” olarak reddetti.

https://twitter.com/CryptoGarga/status/1570464359444541440

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin