Metaverse coin'de düşüş devam edecek mi? Yatırımcılar çıkış yapmadan önce bunu bilmeli!
Metaverse coin'de düşüş devam edecek mi? Yatırımcılar çıkış yapmadan önce bunu bilmeli!

Metaverse coin’de düşüş devam edecek mi? Yatırımcılar çıkış yapmadan önce bunu bilmeli!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland ağının Ethereum blockchain destekli sanal dünyayı besleyen yerel tokeni, son iki çeyrekte %75 düştü. Daha geniş piyasa Celcius ve Terra’nın çöküşünün yan etkileriyle mücadele ederken, MANA’nın fiyatı bu dönemde 2,7 dolardan 0,69 dolara düştü.

Büyük balina birikimleri azaldı!

Genel kripto para piyasasındaki kalıcı düşüş ve daha geniş finansal piyasalardaki sıkılaşma koşulları sayesinde metaverse tabanlı projelere olan ilgi düştü. Aslında, yatırımcılar artık yatırımları için yüksek derecede güvenlik garanti eden projelere ve kripto varlıklara yöneldiler.

Kripto analitik firması Santiment‘in verilerine göre, MANA’yı elinde tutan kilit balinalar, son iki çeyrekte varlıklarını kademeli olarak azalttı. 100.000 ila 1 milyon MANA token ve 1 milyon ila 10 milyon MANA token tutan adreslerin sayısı, son altı ay içinde sırasıyla %4 ve %5 düştü.

İlginç bir şekilde, 1000 ila 100.000 MANA tokeni tutan adresler, aynı dönemde birikimlerini artırdı. Ancak, bu kategorideki yatırımcılar, varlığın fiyatını yükseltmek için yeterli satın alma baskısını oluşturamadı.

Decentraland’da neler oluyor?

Elde edilen verilere göre, metaverse tabanlı projelere olan ilginin azalmasıyla birlikte Decentraland’deki haftalık satışlar son iki çeyrekte istikrarlı bir şekilde azaldı. Decentraland’de yapılan toplam satışlar, 4 Nisan tarihinden bu yana %90 düşüş yaşayarak 65.577 dolara ulaştı.

MANA’ya gelince, incelenen dönemde varlığın fiyatındaki düşüş, işlem hacminde de önemli bir düşüşe neden oldu. MANA, 14 Mayıs’ta günlük 1.74 milyar dolarlık işlem hacmine ulaşmıştı ancak günlük işlem hacmi %94 gibi büyük bir düşüş yaşadı.

MANA fiyatında önemli bir ralli başlatmak için gereken baskı olmaması nedeniyle, günlük yatırımcıların sayısı da düştü. Terra’nın çöküşünden bu yana, MANA ticareti yapan günlük aktif adreslerin sayısı %66 düştü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin