Popüler metaverse coin yükselişe geçti! İşte sıradaki hedefi
Popüler metaverse coin yükselişe geçti! İşte sıradaki hedefi

Popüler metaverse coin yükselişe geçti! İşte sıradaki hedefi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler metaverse coini MANA yaklaşık %2 oranında artış kaydetti. Bununla birlikte MANA’nın dördüncü gününde 1 doların üzerinde bir fiyat artışı gerçekleşti.

Metaverse, özellikle Facebook’un Meta olarak yenilenmesinden bu yana küresel çapta hız kazanmaya başladı. Decentraland ise metaverse dünyasının en popüler projelerinden biri olmayı başardı. Temel olarak, Decentraland sanal arazi ile sosyalleşmek, inşa etmek ve kazanmak isteyen gençlere ve yetişkinlere yönelik. Decentraland’de görülen tüm sanal araziler ve varlıklar MANA tokeni ile satın alınabiliyor.

Sanal gayrimenkul de çok talep görüyor ve MANA, kullanıcılara kendi sanal dünyalarına tam olarak hakim oldukları deneyimler sunmak için sürekli gelişmeye devam ediyor. Decentraland son derece popüler ve güçlü hale geldi ki Samsung, Adidas ve Atari gibi birçok dev şirket de sanal gayrimenkullerini doğrudan Decentraland’den satın aldı. Bununla birlikte, birçok popüler markanın ortaklıklarına ve desteğine rağmen, MANA son birkaç ayda yaklaşık %70 oranında düşüş yaşadı. Temmuz ayında ise sadece %12 oranında yükseldi.

MANA için sıradaki hedef?

Günlük grafiğe bakıldığında, MANA’nın yaşadığı fiyat artışının sonraki işlem seanslarında devam etmesi için iyi bir şans var. Ayrıca, uzun vadeli bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Aslında, Decentraland fiyat hedefi 1,5 dolar olarak belirlenebilir.

Williams Timsah trendine bakılırsa, MANA’nın Ağustos ayına doğru yükseliş hareketi ile hareket edeceği anlamına gelen yukarı yönde bir geri çekilme görülüyor. Bununla birlikte, fiyat 0,84 doların altına düşerse bu analiz reddedilebilir ve bu da bir yükseliş bakış açısına işaret edebilir.

Metaverse coin Cuma gününden beri yükseliş eğiliminde. Şu anda, MANA fiyatı destek ve direnç bölgesinin ortasında dilimlenmiş durumda, direnç 0,9997 dolar ve destek bölgesi 0,9359 dolar olarak belirlendi. Ayrıca, Decentraland son zamanlarda düşük hacimlerde işlem görüyor ve bu da bugünkü işlem hacminin kripto paranın geçen hafta görülen ortalama hacminden çok daha düşük olduğuna işaret ediyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin