featured

Yıldız metaverse coin yükseliş potansiyeli taşıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler metaverse coinlerden biri olan MANA yükselişe doğru ilerliyor. Hacim, kamanın gelişmesi için daha fazla zaman olduğunu gösteriyor. MANA için 2,30’un altında bir kırılma yükseliş görünümünü geçersiz kılıyor.

Decentraland’ın yerel tokeni MANA, Ocak ayının sonunda gördüğü %90 boğa rallisinden bu yana 30 gündür konsolide oluyor. Boğalar piyasaya yeniden giriyor gibi görünse de, potansiyel bir kırılmadan önce token yakında 2,90 dolar seviyesine yükselebilir.

MANA fiyatı büyük getiriler için hazırlanıyor

Metaverse coin’in şu anda bu haftanın en yüksek seviyesi olan 2,47 doların %2 altında konsolide oluyor. Trendde herhangi bir zayıflık ise henüz görülmüyor. Direnci kırmayı başarırsa, Metaverse tokeninin yatırımcıları için verimli getiriler görülebilir. Metaverse coin için 2,50 doların üzerinde sürekli bir günlük kapanış, önümüzdeki günlerde kârlı getiriler sağlayabilir.

Ancak hacim, MANA fiyatının kontrolünü gerçekten kimin elinde tuttuğuna dair net bir kanıt göstermiyor. Bu nedenle, genel kamanın gelişmesi için daha fazla zamana ihtiyaç olduğunu söylemekte fayda var. Kama hâlâ 2,75 dolara doğru %10’luk bir yukarı potansiyele sahip, bu da kısa vadeli yatırımcılar için harika olabilir.

MANA price chart

Uzmanalar metaverse coin’in uzun vadeli yatırımcıları için 4 dolara doğru büyük bir boğa rallisinin yakında gerçekleşmesinin olası görmüyor. Yükseliş fiyat hareketinin önce 2,92 dolar civarında gerçekleşmesi gerekiyor, bu da MANA’nın mevcut fiyatından %20 daha fazla.

Bu nedenle uzun vadeli yatırımcıların pozisyonlarına henüz ekleme yapmamaları gerekiyor. Daha iyi seçenek, satın alma gücünü 2,92 doların üzerinde bir kırılmaya hazır tutuyor.

Bu yükseliş takozunun geçersiz kılınması şu anda 2,30 dolar olan MANA fiyatının %12 altında. 12 saatlik zaman diliminde 2,30 doların altında bir kapanış. MANA’nın fiyat hareketini yükseliş takozu olarak değerlendirmek için çok fazla değişiyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin