Metaverse coin yükseliş belirtileri gösteriyor! Yeni bir ralli mi geliyor?
Metaverse coin yükseliş belirtileri gösteriyor! Yeni bir ralli mi geliyor?

Metaverse coin yükseliş belirtileri gösteriyor! Yeni bir ralli mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler metaverse coin MANA son günlerde yükseliş eğilimi yükseliş belirtileri gösterdi ve yakında bu direniş bandının üstesinden gelebilir. Decentraland, yazım sırasında 4,49 milyar dolar ile piyasa değerine göre en büyük metaverse kripto paradır. Sadece geçen hafta yaklaşık %8’e varan kazançlar kaydetti. Kripto para Aralık ayından bu yana grafiklerde düşüş eğiliminde olmasına rağmen, 2,28 dolarlık talep alanı güçlü kaldı. Aynı düşük seviyelerden bir başka ralli başlamış gibi görünüyor. Boğalar için geçilecek seviye 2,54 dolar oldu.

MANA teknik analiz

MANA showed signs of bullishness- and could overcome this band of resistance soon

MANA Şubat sonunda 2,28 dolardan 2,84 dolara yükseldi ancak o zamandan beri bir dizi düşük zirve kaydettiği için değer kaybediyor. Metaverse coin için geçen hafta bu durumun değiştiğini söyleyebiliriz. Güçlü bir satın alma dalgası, fiyatları 2,44 dolar seviyesini (beyaz) geçerek kısa vadeli düşüş piyasa yapısını kırdı.

Metaverse coin 2,44 dolar seviyesi, Kasım ve Ocak aylarında destek görevi gördüğü için daha uzun vadeli bir öneme sahip. Ayrıca, geçen hafta, fiyat 2,44 doları geçtikten sonra bir dizi yüksek dip kaydettiği için alıcılar bir yükseliş trendi oluşturmuş görünüyor. Yazım sırasında, kuzeydeki 2,54 dolar ve 2,66 dolar muhtemelen tedarik bölgesi görevi görecek.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde fiyat da simetrik bir üçgen (sarı) oluşturdu. Metaverse coin yukarı yönlü bir hareket görebilir. Ayrıca 2,4 dolar talep arayışı içinde test edilebilir.

MANA showed signs of bullishness- and could overcome this band of resistance soon

Saatlik RSI göstergesi 47,54’te kaldı. MANA fiyatı 2,4 ile 2,46 dolar arasında sıçradığı için son 24 saat içinde biraz nötr kaldı. RSI tek başına MANA’nın yaklaşmakta olan hareketi hakkında çok fazla açıklama yapmadı.

Öte yandan OBV göstergesi yukarı yönlü hareketi başlatan alım hacmindeki büyük artışın ardından geçen hafta net bir artış ve sürekli bir yükseliş trendi gösterdi. Fiyat 2,54 doların üzerine çıkabilirse, OBV’nin de yeni bir zirve yapması bekleniyor. Bunu yapmamak, talebin fiyat rallisinin arkasında zayıfladığını gösterir.

Göstergeler, üçgen formasyonunun içinde momentumun birkaç kez yükselişten düşüş kampına kaydığını, ancak bazı sabit taleplere tanık olunduğunu gösterdi. Üçgen modelinin üzerindeki bir hareket, MANA’nın 2,54 dolarlık direnç bölgesini kırdığını görebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin