featured

Balinalardan ürküten hareket: Gözde metaverse coin tehlikede olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde metaverse coin’lerden bir tanesi olan SAND, balinalar tarafından gerçekleştirilen büyük bir hareket sebebiyle adından söz ettiriyor.

Bir kripto balinası, 250 milyon dolarlık SAND token’ını yeni bir adrese taşıdı. Yatırımcılar, balinanın satışa hazırlanabileceğinden korkuyor.

Sandbox, en iyi metaverse platformlarından biridir. Bununla birlikte, fiyat performansına ve yüksek profilli ortaklık duyurularına rağmen, balinalar harekete geçmeye hazırlanırken Sandbox için yatırımcı duyarlılığa negatife döndü.

Özellikle bir balinanın, yüz milyonlarca dolar değerindeki tüm SAND token’larını yeni bir adrese taşıması endişe uyandırdı.

metaverse coin SAND

Neler oluyor?

29 Mart Çarşamba günü tanınmış bir Sandbox balinası, yaklaşık 260 milyon dolar değerindeki 409 milyon adet SAND token’ını yeni bir adrese taşıdı. Santiment’e göre bunlar, 13 Ağustos 2022’den bu yana yapılan en büyük hareket oldu. Bu işlemdeki token sayısı tüm arzın %13,7’sini temsil ediyor.

Etherscan’e göre cüzdan sahibi, tutulan token miktarında göre The Sandbox Genesis cüzdanından sonra ikinci sırada yer alıyor. Kullanıcılar, yılın başından bu yana büyük oyuncuların azalması göz önüne alındığında, balinanın büyük bir satışa hazırlanabileceğinden korkuyor.

1 Ocak’ta, en iyi adresler toplam SAND arzının %77’sini elinde tutuyordu. Ancak, şu anda bu miktar projenin 2021’deki başlangıcından bu yana en düşük seviye olan %74’e düştü.

Balinalar satış yaparsa ne olur?

Balinalar token’larını satmaya karar verirse, gözde metaverse coin’in fiyatı ciddi olumsuz sonuçlarla karşılaşabilir.

Düşük fiyatlardan satın alma fırsatları olmasına rağmen yatırımcıların ilgisi azaldı. Bununla birlikte ağ etkinliği de yavaşladı ve token’ı tutan yeni adresler son birkaç hafta bir düşüş yaşadı.

DappRadar’ın verileri, Sandbox’ta Benzersiz Aktif Cüzdanlarda (UAW) %9,55’lik bir düşüş olduğunu gösteriyor. Balinalar çıkış yaparken diğerlerinin de onları takip etmesi uzun sürmeyecek.

Bununla birlikte, büyük oyuncuların el değiştirmeyi istemesi pek olası değil. Çünkü bu kadar büyük miktarlar genellikle bazı prosedürlerle bağlantılı. 260 milyon dolarlık cüzdan hareketi, The Sandbox ve Ledger arasındaki son ortaklığın bir parçası olabilir.

İşbirliği, metaverse şirketinin Ledger’in güvenlik çözümlerini ortaklarına önermesini gerektirdi. Muhtemelen balina, cüzdanlarının güvenliğini yükseltiyor.

DappRadar’a göre metaverse coin’in üç aylık işlem hacmi, 2022’nin 4. çeyreğinden bu yana %36 oranında düşerek 3,5 milyon dolara geriledi.

SAND fiyatı ise bu yıl %70 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,635 dolar civarında işlem görüyor.

DailyCoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin