featured

Gözde metaverse coin, aylar sonra sessizliğini bozmaya hazırlanıyor! Fiyat hedefi nerede?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde metaverse coin’lerden bir tanesi olan MANA, yeni ortaklık haberleri ile fiyatını yükseltmeye hazırlıyor. MANA fiyatı %1,04 oranında bir artışla işlem görüyor.

StadioPlus’ın İspanyol futbol ligi devi LaLiga ile ortaklığı gibi Decentraland (MANA) için çok heyecan verici gelişmeler yaşanıyor.

Ortaklık, LaLiga’nın Decentraland’ın en büyük eğlence, oyun ve spor alanlarına sahip olan Vegas City’de olan sanal arazi temalı arsalarını içermesine izin veriyor.

Bununla birlikte metaverse coin’in, 0,84 dolar bariyerini aşıp 1,26 dolar seviyesine doğru bir hareket başlatması mümkün gözüküyor.

CoinMarketCap verilerine göre, MANA fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 0,7431 dolar civarında işlem görüyor. Bu da %0,15 oranında bir artış kaydettiği anlamına geliyor.

Metaverse coin, yanal hareketine son vermek üzere

MANA fiyatı, son dört aydır yatay bir seyir izliyor. Bu hareket, 1,15 dolarda bulunan direnç noktasını kırmasını ve herhangi bir yükseliş patlaması yaşamasının önüne geçiyor. Bununla birlikte, 0,756 dolar ila 0,74 dolar arasında bulunan destek noktaları, aktif bir yükseliş aktivitesi birikimi oluşturdu.

Ağustos ayının ikinci yarısında meydana gelen geri çekilme ve yüksek TÜFE verilerinin ışığında büyük satışların ardından, gözde metaverse coin’in fiyatı 0,71 dolarlık kilit destek noktasına düştü. Öte yandan MANA, destek noktasını birçok kez yeniden test ederek bir toparlanmayı tetikledi.

metaverse coin MANA grafik

Bu noktada, alıcılar fiyatları sıfırdan canlandırabilir ve 0,756 dolarlık kilit dirençte bir boğa koşusu ayarlayabilir. Ancak bunu yapabilmek için alıcıların bu ralliyi doğrulaması gerekiyor. Bunun içinde 0,84 dolarda bulunan arz seviyesini yakalamalılar.

Öte yandan, 0,71 dolar seviyesinin altında bir kırılma gerçekleşmesi durumunda MANA, bu destek noktasını kaybedecek ve düşüşe geçecektir.

Sosyal metrikler yükselişte

Decentraland, LaLiga ile yaptığı geliştirme duyurularının ardından muazzam bir sosyal canlılık sağlıyor. Franchise ve Lisanslama CEP Başkanı Stephen Ibbotson bu konuda şu sözleri söyledi:

Bu lisans anlaşması, Decentraland gibi yeni ve önemli bir kitleye ulaşmamızı sağlayacak

Haber, Decentraland’ın NFT sayılarını önemli ölçüde iyileştirdi. Decentraland’ın sosyal canlılığı %89,07 oranında bir artış yaşarken, sosyal katılımı ise %30,6 oranında yükseldi. Dahası, Decentraland’ın NFT fiyatları da %9,42 oranında artış göstererek 1,66 ETH’ye yükseldi.

Decentraland Games’in CEO’su ve Kurucu Ortağı Miles Anthony, Decentraland’da 4. çeyreğin sonuna doğru görülen büyük gelişmeyi tweetledi. Anthony:

Dün, ICE Poker Flex’in canlı yayında 2. gününde, 614 DAU (Günlük Aktif Kullanıcılar) ve oynanan 593 turnuva ile tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştık

Bu gelişmelerin hepsinin gözde metaverse coin’in fiyatında yeni bir ralli başlatması bekleniyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin