Popüler metaverse coin yeni bir ralliye mi hazırlanıyor? Teknik analiz
Popüler metaverse coin yeni bir ralliye mi hazırlanıyor? Teknik analiz

Popüler metaverse coin yeni bir ralliye mi hazırlanıyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse coin olan Sandbox, alıcıların bir boğa rallisi başlatması için bir platform oluşturuyor. İlginç bir şekilde, SAND fiyatında böyle bir bakış açısı oluşturmak için çok önemli bir destek seviyesi mevcut. Sandbox fiyatı, 10 Ocak ile 12 Ocak arasında yaklaşık %23 arttığı için 4,21 dolardan 4,77 dolara çıkarak bir talep bölgesinden ayrıldı. Bu yükseliş trendinin devam etmesi için yükseliş momentumu yoktu ve bu, yukarıda bahsedilen bariyeri iki kez işaretleyen küçük bir geri çekilmeyle sonuçlandı.

Sandbox fiyatı daha yüksek bir hamleye hazır

En son yeniden test şu anda yürürlükte ve büyük olasılıkla bir ralli ile sonuçlanacak. Yatırımcılar, Sandbox fiyatının önce %16’lık bir yükseliş eğilimine işaret edecek olan 5,52 dolarlık direnç bariyerini yeniden test etmesini bekleyebilirler. Bu direnci aşmak, Sandbox fiyatının yerel bir zirve oluşturması muhtemel olan önemli bir psikolojik seviyeyi 6 dolarda yeniden test etmenin yolunu açacak.

Metaverse coinin orta vadeli görünümü, piyasa yapıcıların, çift tepe oluşumunun üzerinde duran satın alma-durdurma likiditesini toplamak için SAND’ı 7 dolar ve daha yükseğe iteceğini gösteriyor. Ancak piyasa katılımcıları, bu hedefin orta ve uzun vadeli bir görünümde gerçekleşeceğini unutmamalı.

SAND/USDT 4-hour chart

Yükseliş görünümünden bağımsız olarak, metaverse coin fiyatının yakın zamanda oluşan talep bölgesinin üzerinde kalması ve 4,21 dolardan 4,77 dolara çıkması gerekiyor. Bu destek alanını tutmak, yükseliş trendini şekillendirmenin en önemli noktası.

Bununla birlikte, 4,21 dolar destek seviyesinin altında kapanış yapan dört saatlik bir mum çubuğu, daha düşük bir dip oluşturacak ve oranları ayıların lehine değiştirecek. Bu gelişme, büyük bir satış baskısına tanık olabilir ve metaverse coin için yükseliş tezini geçersiz kılabilir. Bu gelişme, Sandbox alıcılarının başka bir yükseliş trendi deneyebileceği 4,08 dolara veya 3,88 dolar bir düşüşü tetikleyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin