Popüler metaverse coin kritik direnci kırma yolunda! Fiyat nereye gidiyor?
Popüler metaverse coin kritik direnci kırma yolunda! Fiyat nereye gidiyor?

Popüler metaverse coin kritik direnci kırma yolunda! Fiyat nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası düşüş eğiliminde çıkmaya çalışırken popüler metaverse coin MANA da yükseliş gösteriyor. Yazım sırasında MANA fiyatı gün içinde yüzde 1,23 artışlar 2,31 dolardan işlem görüyor. MANA grafiğine göre mevcut seviyeler civarında dirençler de bulunuyor.

Metaverse coin için takip edilecek seviyeler!

MANA için 2,50 dolar ile 3,0 doları talep bölgesinin ötesinde yukarı yönlü bir devam beklenebilir. MANA için 2,03 doların altında bir kırılma, boğa teorisinin yanlış olduğunu doğrular. Ayrıca metaverse projesinin 24 saatlik işlem hacmi, elde edilen verilere göre mevcut piyasa değeri 4.216.313,743dolar ile 476.952,466 dolarda yer alıyor.

Decentraland (MANA) yükseliş arıyor!

Günlük grafiklerde, 27 Aralık tarihinde 50-DMA’yı test ettikten sonra, fiyat sürekli aşağı yönlü momentumdan kurtulamadı. Fiyat, 25 Kasım’da toplam değerde %48 devalüe ederek tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5,91 dolardan geri çekildi. Yatırımcılar, şu anda bir destek dönüşü direnç seviyesi olan 3,06 dolar eşiğini üç kez test etti. Böylece bu seviye yükselişin devam edebilmesi için önemli bir seviye haline geldi.

Günlük göreli güç endeksi (RSI), paritede yaklaşmakta olan yukarı yönlü momentumu gösteren bir yükseliş geçişi ile 38 seviyesinde yer alıyor. MANA için anlık direnç ise 2,50 dolara yerleştirilen söz konusu çizgiden azalan trend çizgisinde bulunuyor.

Ayrıca, boğalar psikolojik 3,06 dolar seviyesini telafi etmek için hazırlanıyor gibi duruyor. Bu aynı zamanda 50 DMA’nın yeniden test edilmesiyle de aynı anlama geliyor. Bu seviyenin üzerinde belirleyici bir kırılmanın, daha fazla yatırımcıyı yeni yukarı yönlü ivmeye eşlik etmesini bekleyebiliriz.

Alternatif olarak, fiyat yatay destek çizgisinin 1,98 doların altına gerilerse yükseliş tezini geçersiz kılacak. Ayılar MANA için 1,50 dolar seviyesini hedefliyor olacak. Bu seviyelere bir gerileme söz konusu olursa 1,32’de azalan kanalın alt trend çizgisine doğru daha fazla düşüş beklenebilir. Aynı seviyeler en son Ekim 2021 tarihinde görülmüştü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin