Metaverse coin kritik dirence ulaştı! Tamam mı devam mı?

Metaverse coin kritik dirence ulaştı! Tamam mı devam mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler metaverse coin SAND, art arda iki seans boyunca konsolide edildi ve 3,90 dolar civarında dirençle karşılaştı. Metaverse coin, fiyatı yukarı doğru itecek bir katalizör beklerken, fiyat herhangi bir vahşi dalgalanma hareketi sergileme havasında değil.

Yazı yazılırken Sandbox, 0,92 dolarlık düşüşle 3.82 dolardan işlem görüyordu. Metaverse coin’in piyasa değeri, 3,553,339,888 dolarda bulunuyor ve 24 saatlik işlem hacmi %4,54 artışla 1.197.492.596 dolara ulaştı.

UniX Gaming ortaklığı, Sandbox için katalizör görevi görebilir

UniX Gaming, Sandbox ile stratejik ortaklığını duyurdu. Şirket anlaşmayla Sandbox metaverse evreninde ekosistem oluşturucu olmayı amaçlıyor. Sandbox, Snoop Dogg, Deadmau5, Adidas ve The Walking Dead gibi birçok büyük marka ve kişi ile ortaklık kurdu. Bu ortaklıklar metaverse coin’in yükselişinin ana nedeni olmayı sürdürüyor.

Metaverse coin kritik dirence ulaştı! Tamam mı devam mı?

Teknik olarak konuşursak, Sandbox (SAND), 2,62 dolarlık son dip seviyelerinden kayda değer bir toparlanma gösterdi. Bununla birlikte, yukarı yönlü momentum, yatay çizginin yakınındaki 3,90 dolarda bir nefes aldı. Bu fiyat seviyesi, metaverse coin için ya hep ya hiç seviyesi olacaktır.

Günlük göreli güç endeksi (RSI), 27 Ocak’ta bir yükseliş geçişi ile 45’te okuyor. Ancak başka bir momentum osilatörü olan MACD (Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı) hala aşırı satım bölgesini koruyor. Göstergelerdeki bir artış, SAND’de geniş fiyat dalgalanmalarına neden olabilir.

İlk yukarı yönlü hedef, 50-DMA’daki 5.0 dolar civarında görülebilir. Bu aynı zamanda 25 Kasım’daki 8,48 dolarlık yüksek seviye ile aşağı eğimli çizginin kesişme noktası olacak. Fiyat bu seviyeye ulaşırsa 6 dolarlık psikolojik seviyeye doğru hareket edecek.

Diğer taraftan, ‘Doji’ mum çubuğu yatırımcılar arasında bir kararsızlık işareti olmayı sürdürüyor. Bir sonraki mum siyah olursa, kısa vadede yükseliş tezini geçersiz kılabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin