Popüler metaverse coin, kritik desteği kırma yolunda! Fiyatı nasıl etkiler?

Popüler metaverse coin, kritik desteği kırma yolunda! Fiyatı nasıl etkiler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse coin Decentraland’ın fiyatı, önceki seansta en yüksek seviyeyi 3.18 dolarda tutamamasının ardından bugün %12 düştü. Alıcılar, alt seviyelerden geri çekilmeyi başarıyor ve bu da geri dönüş hissini sağlam tutuyor. Ancak, mevcut seviyelerden beklenen geri dönüş, diğer teknik oluşumlardan teyit gerektiriyor. Bunun yanında fiyat kritik destek seviyesi 2,84 doların çok yakınında bulunuyor.

2,80 dolara yakın üçlü dip, metaverse coin’in %20 yükselmesini sağlayabilir

7 Ocak’ın en yüksek seviyesi olan 3,45 dolardan %23 düştükten sonra Metaverse coin Decentraland keskin bir şekilde toparlandı ve 3,20 dolarda yeni bir zirve yaptı. Bununla birlikte, yükseliş kısa ömürlü olmaya devam ediyor ve fiyat tanıdık düşük seviyelere doğru geriliyor. MANA boğaları daha yüksek çıkışlar yapıyor, ancak düşük seviyeler aynı kalıyor. Günlük Göreceli Güç Endeksi’ndeki (RSI) düşüş eğilimi, fiyatı aşağıya çekiyor. Momentum göstergeleri şu anda 39’da işlem görüyor. Okumalara göre, ayılar mevcut fiyat seviyesinde ivme kaybediyor. Yatırımcılar, giriş için 2.80 dolar destek seviyesinin tekrar kabul edilmesini bekleyebilir.

Popüler metaverse coin, kritik desteği kırma yolunda! Fiyatı nasıl etkiler?

MACD (Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı), orta çizginin altında aşağı yönlü bir geçişle işlem görüyor. Boğaların bugünün en düşük seviyesini savunmayı başarıp başaramayacağını görmek ilginç olurdu. Boğalar bu seviyeleri başarıyla savunursa fiyat son zirvelere geri dönebilir.

Diğer taraftan, 2,90 doların üzerinde bir günlük kapanış, 3,01 dolarlık yatay direnç seviyesi, yukarı yönlü ilk hedef olabilir. Bu, boğaları önceki günün en yüksek seviyesi olan 3.20 doları geri almaya motive edecektir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin