Yıldız metaverse coin düşüş trendinde takılı kaldı! Yükseliş yakın mı?
Yıldız metaverse coin düşüş trendinde takılı kaldı! Yükseliş yakın mı?

Yıldız metaverse coin düşüş trendinde takılı kaldı! Yükseliş yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse coin olan MANA fiyatı, dar bir aralıkta hareket ederek negatif eğimli olmaya devam ediyor. Fiyat hareketi, net bir eğilime sahip değil. Metaverse coin, 5,91 dolarlık dirençle uzun vadeli azalan bir trend çizgisini izliyor.

MANA fiyatı kısa vadeli sıçrama istiyor

1 saatlik zaman diliminde MANA fiyatı güç gösteriyor ve iki acil ters engelden kurtulmaya hazırlanıyor. Başarılı bir şekilde çıkarılırsa, MANA fiyatı yatay 2,30 dolar direnç seviyesinde geçici yukarı yönlü hedef görecek. Metaverse coin daha düşük açıldı ancak 2,22 dolarlık dip seviyelerine geri dönmeden önce seansın yüksek seviyesini hızla test etti. Bu, MANA’nın azalan trend çizgisine geri dönmeye çalışmasının bir sonucu olarak fiyat için çifte destek olur.

2,44 dolardan başlayan düşüş eğilimi çizgisi, boğalar için bir direnç görevi görüyor. MANA 2,30 dolarlık bir yukarı filtre çıkarırsa, boğalar bir sonraki hedefi 2,35 dolarda aramak için ilerleyecek. Sürekli bir satın alma baskısı, 13 Mart’ın en yüksek seviyeleri olan 2,44 dolara getirecek.

Diğer taraftan, satış emrindeki artış aşağı yönlü momentumla devam edebilir. Seansın dip seviyesinin altına bir kırılma, 24 Ocak’ta 1,80 dolarda yapılan en düşük seviyeleri test edecek. Metaverse coin fiyatı, 25 Kasım’da 5,91 dolardan yapılan rekor seviyelere göre yaklaşık %73 değer kaybetti. Yazım sırasında, MANA gün için %3,69 düşüşle 2,24 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap’e göre, Decentraland’ın 24 saatlik işlem değeri 264.560.490 dolarda bulunuyor.

Teknik göstergeler:

RSI: Saatlik Göreceli Güç Endeksi aşırı satım bölgesine yaklaşıyor. Göstergedeki herhangi bir düşüş, fiyatı daha da aşağı çekebilir.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı, 13 Mart’tan bu yana orta çizginin altında işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin