Popüler metaverse coin bu seviyeyi yeniden test ediyor! Sırada ne var?
Popüler metaverse coin bu seviyeyi yeniden test ediyor! Sırada ne var?

Popüler metaverse coin bu seviyeyi yeniden test ediyor! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse coinlerden biri olan Sandbox (SAND) fiyatı, kripto piyasasındaki yaşanan toparlanmayla birlikte yükselişe eşlik etti. Ancak fiyat, ABD seansında ivmesini sürdüremedi. Yazım sırasında SAND gün için %2,95 düşüşle 3,9708 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Boğalar 20 günlük DMA’nın üzerinde kalmayı başaramazsa düşüş momentumu beklenebilir. Momentum osilatörleri aşırı satım bölgesinde işlem görüyor, agresif satış konusunda önemli sinyaller veriyor.

Kaynaklardan elde edilen bilgiler ışığında, Sandbox hacimde yaklaşık %30’luk bir düşüş ile 923.197,277 dolar seviyesinde işlem görüyor. Fiyat düşüşüne bağlı olarak hacmin azalması, mevcut fiyat trendinde terse dönüş olabileceğini ortaya koyuyor.

Popüler metaverse coin yukarı yönlü devam için onay bekliyor

Günlük grafikte, Sandbox (SAND) fiyatı 25 Kasım tarihinde gerçekleşen en yüksek fiyatını %68 altında işlem görüyor. Fiyat 22 Ocak’ta en son Kasım ayında görülen seviye olan 2,5622 dolarda test edildi

Daha önceki denemelerde, SAND boğaları ATH’nin en yüksek noktalarından uzanan 26 Aralık’ta azalan trend çizgisini test etmeye çalıştı. Ancak düşüş eğilimi gösteren çizginin üzerine çıkamadı. Ardından, fiyat 4 Ocak tarihinde 20 günlük DMA’nın altına 5,7174  dolardan geriledi. Bu, Sandbox (SAND) alıcıları için fiyat o zamandan beri belirtilen trend çizgisine dokunamadığı için çifte darbe oldu.

Yukarı yönlü momentumu sürdürmek için popüler metaverse coin SAND, 5 dolar civarındaki düşüş eğilimi çizgisinin üzerine çıkması gerekiyor. Ayrıca, günlük göreceli güç endeksi (RSI) nötr bir duruşla 48 seviyesinde işlem görüyor. Bir başka momentum osilatörü olan Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD) hâlâ aşırı satım bölgesinde yer alıyor. Kripto para için bir trend dönüşü olmadan önce boğaların uzun bir yol kat etmesi gerektiğini gösteriyor.

Öte yandan metaverse coin için seansın en düşük seviyesi olan 3,9151 doların altında olası bir kapanış yatay destek hattı için 2,6685 dolar’dan açılacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin