featured

Metaverse altcoin düştükçe düşüyor! Nerede duracak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde Metaverse altcoin’lerden bir tanesi olan MANA fiyatı, yoğun satış hareketlerinin ortasında düşmeye devam ediyor. Nisan ayının başlangıcından bu yana fiyat aşağı yönlü bir baskının altında. MANA, herhangi bir geri dönüş belirtisi olmadan haftalık bazda yaklaşık %14 oranında değer kaybetti.

MANA fiyatı, üst üste beşinci işlem seansında zayıf bir şekilde işlem görmeye devam ediyor. Eğer boğalar 1,50 dolar seviyesinde tutunamazsa aşağı yönlü momentum devam edebilir. Metaverse altcoin’in 24 saatlik işlem hacmi ise fiyata göre %26 oranında bir artışla 259,634,554 dolar oldu.

MANA fiyatı düşüş eğiliminde görünüyor

MANA fiyatı, 9 Şubat tarihindeki 3,55 dolar seviyesindeki zirvesinden %52 oranında bir düşüş yaşadı. Altcoin, bu düşüş sonucunda 1,70 dolardaki dip seviyelere geriledi. Haftalık grafikte, fiyatın kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5,91 dolara dokunduğunu görebiliriz. O zamandan beri MANA fiyat hareketi ayıların kontrolü altındadır. Buna ek olarak, MANA 3,20 dolar ile 1,70 dolar aralığında konsolide oluyor.

altcoin MANA grafik

Şu anda fiyat, satıcıların hakimiyetini gösteren ortalamanın üzerinde hacimle kritik destek bölgesinin yakınında geziniyor. Sürdürülen aşağı yönlü momentum, bu destek bölgesinin kırılmasına neden olabilir. Bu durumda, altcoin’in yeni hedefi psikolojik olarak önemli bir seviye olan 1 dolar olabilir.

Buna ek olarak, söz konusu seviyenin altına bir düşüş yaşanması durumunda fiyat 0,70 dolara kadar gerileyebilir. Bu seviyeler ise en son ekim ayında görülmüştür.

Öte yandan, eğer fiyat işlem seansının en yüksek seviyesinin üzerinde kalmayı başarırsa, altcoin’in mevcut dezavantajına meydan okunacaktır. İyi senaryonun gerçekleşmesi durumunda MANA geçtiğimiz haftanın en yüksek seviyeleri olan 2,23 dolara yeniden yükselebilir. Bu durumda MANA için bir sonraki engel 21 günlük EMA seviyesinde bulunan 2,40 dolar seviyesi olacaktır.

Bu seviyenin üzerinde kesin bir kapanışın ardından da fiyat 3 dolar seviyesini hedefleyecektir. Bu yazının yazıldığı sırada MANA gün içinde %4,93 oranında bir düşüş ile 1,71 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin