Metal Coin (MTL), bu gelişmeyle % 250 yükseldi
Metal Coin (MTL), bu gelişmeyle % 250 yükseldi

İsviçreli bir şirket, metal destekli kripto para çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg’den yapılan açıklamaya göre İsviçre varlık yönetim şirketi Tiberius Group AG, şu anda 350 milyon dolar değerindeki varlıkları yönetiyor ve şirket yedi farklı metal destekli kripto para çıkaracağını açıkladı.

Tiberius altın tokenler ile pazar yaratacak

İsviçre’nin en büyük varlık yönetimi şirketlerinden biri olan Tiberius Group, 1 Ekim’de satışa sunulacak yeni bir token ile 215 milyar dolarlık dijital para piyasasına girecek.

Şirketin CEO’su Giuseppe Rapallo Bloomberg röportajında ​​şunları söyledi:

Dijital parayı sadece tek bir metaya mal etmek yerine teknoloji metalleri ve elektrikli taşıt metallerinin bir karışımını seçtik. Bu, coin çeşitliliğini sağlayacak ve yatırımcıları daha istikrarlı ve cazip hale getirecek.

Tokenin lansmanı, ülkenin kripto para birimi ile ilgili liberal yasaları nedeniyle, İsviçre’nin Barr kentindeki Tiberius Technology Ventures AG kolu tarafından yönetilecek.

Metal destekli kripto para, İsviçre yasalarına uygun olarak piyasaya sürülecek

Yaklaşık 0.70 dolardan teklif edilecek olan Tiberius Coin, ICO yerine İsviçre yasalarına göre satılacak. Rapallo’ya göre, arz yalnızca talebe dayalı olacak ve altta yatan metallerin mevcudiyeti ile sınırlanacak.

Rapallo, borsada gerekli düzenleyici standartları karşıladığına inandığı için madalyonun Estonya merkezli LATOKEN borsasında listeleneceğini söyledi.

İsviçreli şirket, metal bazlı bir kripto para birimini piyasaya sürmeye çalışan ilk şirket değil. Londra merkezli BullionVault’dan araştırma direktörü Adrian Ash’a göre, diğer metal bazlı coinler geçmişte denenmiş olsa da “şimdiye kadar hiçbiri itici güç sağlamadı”.

Şu anda 1,5 milyar dolar değerinde altın biriktiren BullionVault, 2015’ten bu yana dünya çapında 70 binden fazla müşteriye tonozlu metal ticareti teklif etti. Bloomberg’e göre ticaret, çevrimiçi bir platformda internet üzerinden peer-to-peer olarak gerçekleşti.

Ash, Tiberius’un metal destekli bir tokeni tanıtarak var olmayan bir sorunu çözmeye çalıştığını ve tüm iş modelinin dağıtılmış defterlerin ek maliyeti olmadan sağlanabileceğini söyledi.

btcmanager

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin