featured

Meta, kullanıcıların beklediği NFT göndermelerine start veriyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun süredir beklenen Meta’nın NFT serüveni artık başlıyor. Şirket belli bir zaman diliminde denemelerini gerçekleştirdikten sonra asıl faaliyetine start veriyor. Kullanıcılar Meta’nın aldığı yeni kararla birlikte artık NFT gönderme iznine kavuşacak.

NFT’nin Facebook’a entegrasyonu sayesinde, kullanıcılar artık dijital koleksiyonlarını her iki sosyal medya platformunda da yayınlayabilecek. Bu sayede hem Instagram hem Facebook üzerinden kullanıcılar yayınlama imkanına kavuşacak.

Sosyal medya devi Meta, değiştirilemez tokenlerin (NFT’ler) Facebook’a entegrasyonunu duyurdu. Meta, NFT yaratıcılarının artık dijital koleksiyonlarını Facebook ve Instagram’da sergileyebileceğini ekledi.

Meta, beklenen desteği sonunda resmi olarak açıkladı

Geçtiğimiz senenin sonunda adını değiştiren Facebook, dijital alanda daha büyük adımlar atmaya başladı. Şirketin adı Meta olurken, pek çok alanda yenilikler geldi. 

Yeniliklerden en büyüğü ise NFT desteklemesi oldu. Kullanıcılar artık en yaygın sosyal medya platformları sayesinde dijital avatar ya da görsellerini sergileyebilecek. Bunun için sosyal medya devleri tarafından desteklenen cüzdanlardan en dikkat çekeni Coinbase Wallet ve MetaMask Wallet oldu.

29 Ağustos 2022 Pazartesi günü güncellenmiş bir blog gönderisinde Meta, kullanıcıların dijital cüzdanlarını Facebook veya Instagram’a bağlayabileceklerini ve böylece her iki platformda da NFT göndermeyi mümkün kıldığını açıkladı.

Meta daha önce Afrika, Orta Doğu, Asya Pasifik ve Amerika’daki 100 ülkedeki NFT yaratıcılarının ve işletmelerinin dijital koleksiyonlarını Instagram’da gösterebileceklerini belirtti.

Öte yandan sosyal medya devi, platformun Instagram’da Ethereum, Polygon ve Flow blok zincirlerini destekleyeceğini söyledi. Desteklenen üçüncü taraf cüzdanlar arasında Trust Wallet, Rainbow Wallet, Coinbase Wallet, Dapper Wallet ve MetaMask Wallet yer alıyor.r denemeyle başladı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin