featured

Meta, kriptoyu da kapsayan 8 ticari marka başvurusu yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılı pek çok açıdan farklı geçti. Özellikle dijital alanda yenilikler peş peşe geldi. Bu yeniliklere kripto varlıklarda ayak uydurdu. Yatırım olmaktan öte bir proje ve platform olmayı başardılar. En önemli olay ise geçen yılın son günlerinde geldi. Facebook şirketi adını değiştirdi. Mark Zuckerberg, yaptığı bir toplantı da şirketin artık “Meta” olarak hizmet vereceğini duyurdu.

Meta isminin yayılması “Metaverse” kavramının bir anda ortaya çıkmasına neden oldu. Bu süre zarfında bu sektör ciddi bir büyüme kaydetti. Kripto endüstrisine de sıçraması bir anda sektörü popüler hale getirdi. Şimdi ise Meta, yeni bir ticari marka başvurusunu yapıyor.

Mark Zuckerberg’in daha önce Facebook olarak bilinen Meta’sı yeniden markalaşmasından bu yana, meta veri tabanına genişlemeyi planladığını açıkça belirtti. Bu yüzden şimdi sanal hizmetler ve kripto ticaretini tanıtmaya yönelik adımlar attı.

Meta yeni adım atarak marka başvurusu yaptı

Özellikle şirket, logosunu kaydetmek için sekiz yeni ticari marka başvurusunda bulundu. Sosyal medya devinin kripto para birimleri, tokenlar, kripto ticareti, blok zinciri yazılımı ve kripto para borsaları gibi çeşitli kripto ve sanal ürün ve hizmetlere genişlemeyi planladığını belirtti. Yani bu alanlarda yeni bir marka yönelimine gidildi.

Lisanslı Metaverse ticari marka avukatı Michael Kondoudis, 23 Mart Çarşamba günü ExpertClick’teki bir basın açıklamasında konuya açıklık getirdi. Uygulamaların kapsadığı tüm öğeleri ayrıntılandıran bir tweet ile gelişmeleri takipçilerle paylaştı.

Meta’nın 18 Mart 2022’de Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisine sunduğu yeni ticari markalar hakkında yorum yapan Kondoudis, şunları söyledi:

“Bu dosyalar, şirketin meta veriye geçme stratejisini yansıtıyor. Meta’nın kendisini yönlendirecek sanal ekonomi için açıkça önemli planları var.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin