İyi yükselen bu altcoin roketleme moduna geçebilir! Güçlü görünüyor
İyi yükselen bu altcoin roketleme moduna geçebilir! Güçlü görünüyor

Meşhur yatırımcı: “Bu 5 DeFi tokeni 100 kat artacak! Dipten alım şansı…”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Meşhur kripto para yatırımcısı Lark Davis, mevcut piyasa düzeltmesi bittikten sonra katlanarak artacağına inandığı beş DeFi tokenini takipçileriyle paylaştı.

1- Akropolis (AKRO)

Davis’in listesindeki bir numara, mükemmel DeFi ürünleri sunduğunu ifade ettiği Akropolis (AKRO).

Teminatlandırılmış krediler almanıza izin veren projeler ve borçlunun kredi için teminatın yalnızca %50’sini sağlaması oldukça havalı. Ayrıca farklı DeFi protokollerinden maksimum APR elde etmenize yardımcı olmak için entegre getiri yeniden dengeleme yoluyla pasif gelir oluşturmanıza olanak tanıyor. Sundukları ikinci ürüne Delphi deniyor. Bitcoin ve Ethereum’a otomatik dolar-maliyet ortalamasının yanı sıra farklı popüler DeFi platformlarından getiri toplamaya izin veren bir havuzdan bahsediyoruz.

2- Meta / mstable (MTA)

Bir sonraki kripto para Meta veya bilinen adıyla mstable (MTA), Davis’in özellikle stabilcoin piyasasına odaklandığını ortaya koyuyor.

Mstable, stabilcoinleri birleştiren, borç verme sürecini ve borsaları tek bir sağlam standartta bir araya getiren, temelde stabilcoinler için benzersiz tasarruf seçeneklerine ve pürüz olmadan stabilcoin alım satımına izin veren bir protokol.

Davis, stabilcoin pazarının çok hızlı büyüdüğünü belirterek MTA’nın büyük bir yukarı yönlü potansiyele sahip olduğunun altını çizdi.

3- Tellor (TRB)

Listedeki üç numara, Davis’in oracle alanında büyük bir oyuncu olacağına inandığı Tellor (TRB), Chainlink (LINK) ve Band Protocol (BAND) gibi rakiplerle rekabet ediyor.

Tellor bir hafta gibi bir süre içinde %65 düşmesine rağmen Davis, kripto tokenin gelecekte 400 ila 500 dolar arasında olacağını düşünüyor.

4- bZx (BZRX)

Dördüncü sırada, Davis’in “DeFi canavarı” olarak nitelendirdiği bZx Protokolü (BZRX) geliyor.

Token sahipleri, bZx protokolünün bir parçası olan bu farklı platformlar arasında borç verme, borçlanma ve alım-satım ücretlerinde bir kesinti elde etmek için kripto paralarını yatırabilirler.

Tokenin %60 oranında düştüğünü söylerken Davis, bunun en az değer biçilen DeFi varlığı olduğuna ve kolayca 10 kat büyüme sağlayabileceğine inanıyor.

5- Kava (KAVA)

Davis’in listesinin son sırasında, bir sonraki Maker DAO olma potansiyeline sahip olduğuna inandığı Kava (KAVA) var. Davis, Kava’nın yıl bitmeden Bitcoin’i destekleyeceğini ve bunun kripto varlığı için büyük bir yükseliş katalizörü olabileceğini söylüyor.

Davis ayrıca iki hafta öncesine göre %55 düştüğü için Kava’da pozisyonlara girmek için enteresan bir zaman olduğunu ifade ediyor. Kripto analisti, bu boğa piyasası sırasında Kava’nın piyasa değerinin 84 milyon dolardan milyarlarca dolara çıkabileceğine inanıyor.

Lark Davis listedeki kripto paraların hepsine değil ama bazılarına sahip olduğunu vurguluyor ve yatırımcıları son derece riskli ve gelişmekte olan bu piyasada her şeyin olabileceği konusunda uyarıyor.

DeFi alanında çok dikkatli olun

Biz de siz değerli okuyucularımızı çok dikkatli olmaları yönünde bir kez daha uyaralım. Kripto para piyasası ve özelinde DeFi son derece hareketli ve riskli alanlardır.

Yatırım stratejinizi buna göre belirleyerek kazanç/kaybınızı her daim kontrol altında tutmanızı ve bilgi sahibi olmadan yapacağınız yatırımlarda kayıp riskinizin çok yüksek olduğunu hatırlatalım.

Bu arada kripto para ticaret hacmi son iki yılın en büyük aylık artışını yaşadı. Ayrıntılar burada.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin