Polychain, DeFi kredi protokolüne liderlik ediyor - işte ayrıntılar
Polychain, DeFi kredi protokolüne liderlik ediyor - işte ayrıntılar

Meşhur milyarder “%1900 artacak” dediği altcoin’i açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dallas Mavericks’in sahibi ve milyarder girişimci Mark Cuban, çokça takip edilen ve tartışmalı bir altcoin’in “yakında fırlayacak durumda” olduğunu iddia etti.

Dogecoin için iddia büyük

Shark Tank yıldızı yeni bir tweet’te 8,2 milyon takipçisine Dogecoin’in (DOGE) şu anki 0,05 dolarlık fiyatından %1.900 yükseleceğine inandığını söyledi.

“Dallas Mavs, işlemlerde 20.000’den fazla Dogecoin’e ev sahibi yaptı ve bizi dünyanın en büyük Dogecoin trader’ı yaptı. Hepinize teşekkür ediyoruz ve yalnızca 6.556.000.000 DOGE değerinde Mavs ürünü satarsak Dogecoin’in kesinlikle 1 dolara ulaşacağını söyleyebiliriz!”

Geçen hafta Dallas Mavericks’in sahibi, NBA ekibinin DOGE’u oyun biletleri ve ürünler için ödeme olarak kabul etmeye karar verdiğini açıkladı.

NBA’de Blockchain Danışma Alt Komitesi oluşturuldu

Cuban’ın 2013’te şaka olarak başlayan kripto parayla ilgili yükseliş açıklamaları, NBA’in iş uygulamaları için Blockchain teknolojisini nasıl kullanabileceğini keşfedecek bir Blockchain danışmanlığı oluşturduğu haberleri manşetlerdeyken geldi.

Konuya, spor ve iş medyasına aşina olan kişilerden alıntı yapan Sportico’ya göre; Cuban’ın yanı sıra Brooklyn Nets’ten Joe Tsai, Washington Wizards’tan Ted Leonsis, Boston Celtics’ten Steve Pagliuca, Sacramento Kings’ten Vivek Ranadivé ve Utah Jazz’dan Ryan Sweeney, Blockchain Danışma Alt Komitesini oluşturuyor.

Basketbol liginin, NBA olayları ve sanat eserleri gibi dijital koleksiyonları satan Blockchain tabanlı bir platform olan NBA Top Shot’ın artan popülaritesinin ardından grubu oluşturduğu bildirildi. Cuban, girişimin dijital koleksiyonlarla “çok az ilgisi” olduğunu söylüyor.

“Bu, Flow’un sadece bir seçenek olduğu Blockchain uygulamaları ile ilgili.”

NBA Top Shot, değiştirilemez token (NFT) kullanım durumları için tasarlanmış bir protokol olan Flow’un arkasındaki şirket olan Dapper Labs’a ait.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin