Meşhur fast food zinciri Taco Bell, NFT çılgınlığına resmen dahil oldu!
Meşhur fast food zinciri Taco Bell, NFT çılgınlığına resmen dahil oldu!

Meşhur fast food zinciri Taco Bell, NFT çılgınlığına resmen dahil oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kaliforniya merkezli fast food zinciri Taco Bell, hızla büyüyen NFT piyasasına resmen giriş yaptıklarını duyurdu.

Taco Bell, NFT piyasasına giriş yaptı

Fast food devi, Pazar günü NFT pazar yeri Rarible’da (RARI) orijinal taco temalı sanat eserleri koleksiyonu yayınladı ve bu koleksiyon hızla tükendi.

Taco Bell, beşli gruplar halinde beş farklı NFT sattı. Her bir parça 0,001 ETH, yani yaklaşık 1,82 dolar karşılığında satışa sunuldu.

Gelirler hayır kurumuna bağışlanacak

Yazım sırasında, parçalardan biri için en yüksek teklif, Ever-Crunching Tacos için yaklaşık 2.459 dolara denk gelen 71 RARI tokeniydi. Taco Bell, sanatın üreticisi olarak tüm satışların %0,01’ini kazanacak.

Şirket, sanat eserlerinden elde edilen gelirin %100’ünü, “gençleri kariyerlerini ve eğitim yollarını keşfetmeleri ve sürdürmeleri için güçlendirmeyi” amaçlayan kayıtlı bir hayır kurumu olan Taco Bell Vakfı’na bağışlamayı planladıklarını söyledi.

NFT’ler, akıllı sözleşmelerinde her birini benzersiz kılan verileri tanımlayan özelliklere sahip, bu da bir NFT’nin doğrudan bir başkasıyla değiştirilemeyeceği ve hiçbirinin aynı olmadığı anlamına geliyor.

Tokenlerin değeri de yükelişte

NFT pazarıyla ilgili tokenlerin değeri de hızla artıyor. Örneğin, CoinGecko’ya göre RARI, son yedi günde %112,55 artarak 16.42 dolardan en düşük 34.9 dolara tırmandı.

Geçen hafta, NFT pazar yeri Mintable milyarder girişimci ve Shark Tank kıdemli Mark Cuban’ın projelerine yatırım yaptığını duyurmuştu.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin