Bitcoin balinaları 1.5 milyar dolarlık BTC taşıdı – neler oluyor?
Bitcoin balinaları 1.5 milyar dolarlık BTC taşıdı – neler oluyor?

Meşhur Bitcoin balinasından korkutan BTC tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük bir Bitcoin balinası, yaklaşan BTC halving etkinliğinin zaten fiyatlandığını ve kripto paranın fiyatının halving’den sonra çökebileceğini öne sürdü.

Joe007: “Halving çoktan fiyatlandırıldı.”

İki hafta içerisinde gerçekleşmesi planlanan Bitcoin halving, uzun süredir herkesin merakla beklediği ve BTC fiyatlarını hayli yükseltmesi beklenen bir olay. Ancak büyük bir BTC balinası Joe007, BTC halving’in zaten fiyatlandırıldığını ve fiyatın halving sonrasında çökebileceğini iddia etti.

Yarılanma sonrası blok ödülü 12,5 BTC’den 6,25 BTC’ye düşürülecek.

Twitter’dan takipçilerine seslenen Joe007’nin Bitfinex lider panosundaki verilere göre büyük bir Bitcoin short pozisyonu tuttuğu tahmin ediliyor. Veriler, trader’ın geçtiğimiz ay 11,3 milyon dolar kaybettiğini gösteriyor. Balina büyük bir short pozisyon tutuyor ve lider kripto para biriminin fiyatının kısa vadede düşmesini bekliyor.

8.000 dolar reddedilirse Bitcoin düşüşe geçebilir

Bu haberin yazıldığı esnada Bitcoin 7.700 doların biraz üzerinde işlem görüyor. Halving etkinliğinin 14 gün sonra gerçekleşmesi planlandığından, fiyat son yedi gün içinde %12’nin üzerinde yükseldi. Bildirilene göre Marc Cuban, Carl Icahn ve Paul Tudor Jones gibi milyarder yatırımcılar nakit paraya dönüyorlar ve pozisyonlarını büyük düşüş trendleri öngörerek koruyorlar.

BTC fiyatı bu esnada 7.700 ila 8.300 dolar arasında bir direnç alanında seyrediyor. Halving’in son derece yakın olmasına rağmen BTC’nin 8.000 dolarlık kilit bir seviyede reddedilmesi, 2019’un sonlarındaki gibi güçlü bir gerilemeye yol açabilir.

coinnounce

İki analistin Bitcoin tahminleri aynı noktada birleşti: BTC nereye gidiyor?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin