Meşhur analistten nokta atışı tahmin!
Meşhur analistten nokta atışı tahmin! "Bu altcoin hepsini geride bırakacak"

Meşhur analistten nokta atışı tahmin! “Bu altcoin hepsini geride bırakacak”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış bir analist, Bitcoin en son tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında dikkate alınması gereken altcoin’leri paylaştı. Capo isimli analiste göre BTC hakimiyeti zirveye ulaşıp düştü ve bu da altcoinleri yükselişe geçirebilir.

Altcoin mevsimi mi başlıyor?

“BTC.D güncellemesi

%49-50’ye kadar olan hareket dikkate alınmalı.

En son BTC yeni bir ATH yaptığında, hakimiyet birkaç gün boyunca yükselmeye devam etti.

Er ya da geç yeni düşüşler yapacak. Döngünün sonuna kadar altcoinleri tutacağım.”

Sermayenin altcoinlere geçmeye başladığını belirten analist, Bitcoin çiftinin (ETH/BTC) zaten tüm zamanların en yüksek seviyesinin yakın olduğunu gösteren bir yükseliş yapısı oluşturduğuna dikkat çekti. Capo, Ethereum’un Bitcoin’den büyük ölçüde daha iyi performans göstermesini bekliyor.

“ETH/BTC

Yeniden birikim gibi görünen bir aralıkta hızla yükseliyor. Bu, yükseliş yapısının daha düşük bir seviyesi. Düşüş için bahse girmem.

Bu, altcoin sezonu için iyi bir durum.”

Capo, Ethereum’un Bitcoin’den daha iyi performans göstermesiyle, Cardano’nun (ADA) ETH’den, Binance Coin’in (BNB) Cardano’dan daha iyi performans göstereceğini ve Solana’nın (SOL) Binance Coin’den daha iyi performans göstereceğini tahmin ediyor.

Polkadot tüm altcoinleri devirebilecek mi?

Analistin hepsinden daha iyi performans göstereceğini tahmin ettiği tek altcoin, akıllı sözleşme platformu Polkadot (DOT).

“Döngü sonuna kadar beklenen performans:

$DOT > $SOL > $BNB > $ADA > $ETH > $BTC”

CoinGecko’ya göre Polkadot, Temmuz ayında 11 dolardan büyük bir toparlanmanın ardından şu anda 40 dolardan işlem görüyor.

Yakından takip edilen stratejist, Bitcoin’in mevcut fiyatlardan yaklaşık %145’lik bir artış olan 150.000 dolar seviyesinin üzerinde işlem gördüğünde kripto piyasası döngüsünün sona ereceğini öngörüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin