Ethereum ve Elrond fiyat analizi: Rekor kıran ETH yükselmeye devam edecek mi?
Ethereum ve Elrond fiyat analizi: Rekor kıran ETH yükselmeye devam edecek mi?

Meşhur analist Ethereum ile ilgili çarpıcı ifadelerde bulundu, ETH’nin geleceğini öngördü! “Bitmemiş bir proje…”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, yılın başından bu yana %85’lik bir artışla piyasadaki en büyük ikinci altcoini olmaya devam ediyor. Ocak ayının başlarında fiyatı 1.000doları aşan ETH’nin değeri, bu yazı yazıldığı sırada 1.350 dolarda ve 24 saatlik işlem hacmi 16,9 milyar dolar.

Kripto varlığı spot piyasada güçlü dururken, bir analist, Ethereum’un “bitmemiş bir ürün” olduğuna inanıyor.

Lyn Alden: “Ethereum temelde tamamlanmamış bir ürün.”

Analist Lyn Alden konuyla ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

“Ethereum’da küçük bir pozisyona sahip olmanın çılgınca olduğunu düşünmüyorum, ama aynı zamanda spekülasyon dışında modellemenin net bir yolu yok. Çünkü temel katmanda tamamlanmamış bir ürün ve oldukça döngüsel bir kullanım durumu var. Altcoinlerin ticareti, kaldıraç kullanımı, likidite sağlanması ve oyunlaştırılması etrafında dönüyor.”

Ethereum, ETH 2.0’ı piyasaya sürüyor ve lansman çoktan yapıldı. ETH 2.0, şu anda Etheruem ağının karşılaştığı birden fazla sorunu çözmeyi hedefliyor ve ölçeklenebilirlik de bu tür endişelerden biri. Ayrıca ağda çeşitli kod değişiklikleri olacak ve müşteri desteği için daha iyi altyapı sunacak.

“Altyapıyı kökten değiştiriyorlar, risk almaya değmez.”

Alden, getirilecek değişikliklerle ilgili söylentiler sürerken şunları kaydetti:

“Ethereum için iyi bir risk/ödül oranı görmüyorum çünkü protokolün nasıl çalıştığına dair temel mekanizmayı değiştiriyor.lar PoW biçimini PoS biçimine geçiriyorlar, para politikalarını değiştiriyorlar, potansiyel olarak paramparça ediyorlar. Her türden farklı ölçeklendirme mekanizması var çünkü bunlar iş hacmi sınırlarına ulaşıyorlar.”

Bununla birlikte, Ethereum’un verimi Bitcoin ile karşılaştırıldığında çok ileride olduğu için Ethereum’un ağı şu anda güçlü bir şekilde çalışıyor. Ethereum ağı, 7 TPS’lik Bitcoin ile karşılaştırıldığında şu anda saniyede 15 işlem gerçekleştirebiliyor. Ancak, ETH 2.0 ile bu değerin geliştiricilerine göre 100.000 TPS’ye yaklaşması bekleniyor.

ETH günlük işlem sayısında her gün rekor kırıyor

Ağ ayrıca, popüler olarak kullanılan Bitcoin ve Tether (USDT) ile karşılaştırıldığında yüksek bir işlem sayısına sahip. Ethereum’un işlem sayıları, son 30 günde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,2 milyona ulaştı ve aktif adresler de yükseldi. Bu, ağ kullanımının sağlıklı bir dengesinin göstergesi olarak kabul ediliyor.

Bununla birlikte Alden, merkezsiz finans (DeFi) ve kaldıraç kullanmak adına fazlaca kullanıldığı için ETH’nin hala “büyük bir döngüsel spekülatif parti” olduğunu belirtti. Dijital varlık önemli bir altcoin olsa da ve altcoin sezona neden olacak varlık olarak görülse de Alden, Ethereum’un önümüzdeki yıllarda 2.0 çıkışı tamamlanana kadar deneysel bir proje olacağına inanıyor. Bu nedenle, birçok yatırımcı spot piyasadaki performansına rağmen ETH ile arasına mesafe koyabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin