Mesajlaşma uygulaması Line Blockchain iştiraki kuruyor
Mesajlaşma uygulaması Line Blockchain iştiraki kuruyor

Mesajlaşma uygulaması Line Blockchain iştiraki kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mesajlaşma uygulaması Line Blockchain iştiraki kuruyor. Pazartesi günkü açıklamasında, 600 milyondan fazla kayıtlı kullanıcı ve dünya çapında 200 milyon aylık aktif kullanıcısı ile Japon mesajlaşma devi Line, kendi kripto para borsasını kurmaya başladığını duyurduktan birkaç ay sonra bir Blockchain iştiraki kuruyor.

Mesajlaşma uygulaması Line Blockchain iştirakini Güney Kore’de kuracak

Şirketin Unblock olarak adlandırılan iştiraki, Güney Kore merkezli olacak ve Blockchain teknolojisini ve potansiyel uygulamalarını araştıracak. Bu site, web sitesindeki bir duyuruya göre, bu uygulamaları mesajlaşma platformuna “Blockchain teknolojisini çeşitli servislerle birleştirerek, teknolojik yenilik yoluyla yeni bir değer katma” çabasının parçası.

Japonya merkezli Line Financial Corp, Blockchain teknolojilerini araştıracak

ZDNet ayrıca platformun Güney Kore, Japonya ve daha geniş Güneydoğu Asya pazarı arasındaki kripto para piyasasına bağlanacağını da bildirdi. Duyuruya göre, firmanın mobil platform iştiraki Line Plus, nihayetinde “token ekonomisi”ni piyasaya sürecek.

Line Financial Corporation, daha önce bildirildiği gibi bir kripto para ticaret, sigorta ve kredi platformu olarak hareket etmek üzere kurulan yeni bir şirket. Japonya merkezli Line Financial Corp, aynı zamanda Blockchain teknolojilerini araştırmakla görevlendirildi.

Line’ın kripto para karşılığı hizmetleri Line Pay mobil uygulamasıyla sunulacak

Line’ın kripto para karşılığı hizmetleri Line Pay mobil uygulamasıyla sunulacak. Line, Blockchain ve kripto parayı daha iyi anlamak için hareket eden tek mesajlaşma şirketi değil. Diğer mesajlaşma şirketeride, bu teknolojilerin hizmetlerine nasıl entegre edilebileceğini araştırıyor. Korece mesajlaşma platformu Kakao, Mart ayının başlarında, teknoloji için yeni uygulamalar geliştirmek amacıyla benzer bir bağlılık girişimi başlattı. Ancak son zamanlarda kendi kripto parasını sunabileceği söylentilerini yalanladı.

Telegram ICO’lar aracılığıyla 1,7 milyar dolar fon topladı

En önemlisi belki de, Telegram’ın rekorunu olan ICO’lar aracılığıyla 1,7 milyar dolar fon toplanması. Rusya merkezli mesajlaşma platformu, Telegram Açık Ağ (TON) adı verilen bir Blockchain ekosistemini başlatmayı hedeflerken, detaylar projede seyrek durmakta.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin