Merkezsiz metaverse OVR, map2earn ile dünyayı yeniden tasarlarken kullanıcılarını da ödüllendiriyor
Merkezsiz metaverse OVR, map2earn ile dünyayı yeniden tasarlarken kullanıcılarını da ödüllendiriyor

Merkezsiz metaverse OVR, map2earn ile dünyayı yeniden tasarlarken kullanıcılarını da ödüllendiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – OVR, Map2Earn kitle kaynaklı haritalama özelliğinin lansmanını duyurdu. OVR’nin artırılmış gerçeklik (AR) platformu, kullanıcıları Map2Earn ile eksiksiz bir Metaverse oluşturmaya teşvik ediyor.

Kullanıcılar, akıllı telefonlarıyla belirli konumların görüntülerini yakalayarak OVR tokenleri alabilirler

Merkezi Olmayan Metaverse platformu olan OVR, Map2Earn kitle kaynaklı haritalama özelliğinin lansmanını duyurdu. Ayrıntılı olarak, kullanıcılar akıllı telefonlarıyla belirli konumların görüntülerini yakalayarak projenin yerel OVR tokeni kazanabilecek ve böylece Map2Earn adlı küresel bir 3D haritalama girişimine katılabilecekler.

Daha sonra, fotoğraflar OVR tarafından OVR’nin AR/VR Metaverse’ünün temellerinden biri olarak hizmet edecek ayrıntılı bir 3D dünya haritası oluşturmak için kullanılacak. Temel olarak, OVR’nin artırılmış gerçeklik (AR) platformu, kullanıcıları Map2Earn ile tam teşekküllü bir Metaverse oluşturmaya teşvik ederek, kullanıcıları Dünya Haritası için yerel tokenlerle ödüllendiriyor.

OVR, Metaverse haritalama deneyimini oyunlaştırarak, merkezsizlik ihtiyacına cevap verdiğini iddia ediyor. OVR ekibi ayrıca, gelişmiş AI sisteminin, kullanıcıların cep telefonlarıyla çekilen fotoğrafları hedef yerlerin üç boyutlu temsillerine dönüştürdüğünü ve kişisel cihazlarda belirli VR/AR nesnelerini yerelleştirmek ve oluşturmak için GPS’i desteklediğini belirtti.

OVR CEO’su Davide Cuttini şöyle diyor:

Metaverse’e geçtiğimizde, kullanıcı katılımı en temel gerekçelerden biri haline gelmelidir. Kullanıcıları projemize katkıda bulunmaya davet ederek, tüm bir deneyim evreni için jeo-uzamsal altyapıyı oluşturmamıza yardımcı olarak ve onları tokenlerimizle ödüllendirerek, dijital geleceğimizin temelinde kapsayıcılığın olduğundan emin oluyoruz.

Dahası, OVR’nin VR/AR özelliklerinin uzamsal hassasiyetini GPS ile yaklaşık altı metreden bu teknolojiyle 20 cm’ye kadar iyileştirmesine olanak tanır. Hazine avının bir parçası olarak, OVR kullanıcıları şimdiden 1,4 milyon konumu taradı.

CoinQuora’ya gönderilen belgeye göre, 3D harita yerindeyken OVRLand sahipleri, bölgelerinde mevcut olan dijital olasılıkları tam olarak belirlemek için kitle kaynaklı 3D ızgarayı kullanarak müşterilerine daha gelişmiş ve ayrıntılı VR/AR deneyimleri sunabilir.

Ek olarak, sahipler, sanal bir sahneyi veya belirli bir duvarı oynatmak gibi fiziksel nesneleri hedef alan belirli dijital deneyimleri bağlayabilir. 3D animasyonla bir heykele hayat vermenin veya belirli bir binanın her katına farklı deneyimler yerleştirmenin yanı sıra. Tüm bunlar, yeni yerelleştirme işlevinin sağladığı hassasiyet sayesindedir.

OVR tokeni ne durumda?

Projenin yerel tokeni OVR, Coinmarketcap verilerine göre 2.949 sırada yer alıyor ve bugün 1,82 dolar seviyesinde el değiştiriyor. OVR tokeni, 16 Kasım tarihinde 4,12 dolar ile tüm zamanların en yüksek değerini gördükten sonra düşüşe geçti.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin