EOZ
EOZ

Merkezi olmayan kripto para borsası EOZ, token satışına başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paranın en yeni merkezi olmayan ticaret platformu EOZ, 16 Şubat’ta ön token satışını (pre-sale) başlatıyor. Platform, Yapay Sinir Ağı ile destekleniyor ve borç verme, ticaret ve teminat gibi heyecan verici özellikleri barındırıyor.

Bu hafta EOZ, 18 Şubat Pazar günü başlayacak token satışına hazırlanıyor. EOZ, yeni bir blockchain tabanlı kredi platformu ve kriptopara yatırım endüstrisine blockchain teknolojilerini uygulayan ekosistemdir.

Wall Street’ten Kripto Para Caddesi’ne

EOZ‘un arkasındaki ekip, 11 yıllık ticari deneyimden sonra Wall Street’ten ayrıldı ve ticaretteki bilgilerini ve deneyimlerini kriptopara pazarına aktarmaya karar verdi. Dört başarılı yıl boyunca blockchain endüstrisinde uzmanlaştıktan sonra, şimdi halkla paylaştıkları Yapay Sinir Ağı için kendi algoritmalarını geliştirmeye başladılar.

Geleneksel yatırım piyasası, müşterileri hayal kırıklığına uğratan sorunlar ve alternatif arayanlar  ile doludur. Bu sorunların en belirgin olanları, destek ve finansman konuları, yüksek ücretler ve yatırım fonları karışıklığıdır. Ekip bu konulara bir çözüm yaratmaya çalışıyor.

Kriptoparaların merkezi olmamaları, EOZ için kararlı, erişilebilir ve güvenli bir platform sağlama hedefleri doğrultusunda finansal sektördeki kriptopara ticareti için bir platform oluşturmak için mükemmel bir yerdir. Kriptopara pazarının hızla büyüdüğünü bilen proje, EOZ tokeni ile  mevcut tekliflere göre daha güvenli ve güvenilir bir alternatif sunmayı hedeflemektedir. EOZ tokeni, sorunsuz bir şeklide eşler arası (peer to peer) işlemlerle somut bir borç verme ve yönlendirme programıyla desteklenecektir.

Yapay Sinir Ağı (YSA)

YSA, kısmen biyolojik sinir ağından esinlenerek modellenen istatistiksel modellerdir. Girişler ve çıktılar arasındaki doğrusal olmayan ilişkileri paralel olarak modelleme ve işleme yeteneğine sahiptirler. İlgili algoritmalar makine öğreniminin daha geniş alanının bir parçasıdır ve birçok uygulamada kullanılabilir. EOZ, özel kriptopara botuna sinyal vermek için Yapay Sinir Ağlarını (Derin Öğrenme) kullanıyor.

Yapay Sinir Ağları, yüksek doğruluktaki tahmin sonuçları veren çok iyi bir adaptif ve genelleme özelliklerine sahip oldukları için finansal karar verme için popüler araçlardır. EOZ, küresel yatırımlara daha fazla erişebilecek, giriş engellerini ve piyasa likiditesini artıracaktır. EOZ, kriptopara ticareti ve ödünç verme için bir araçtır. Bu, eşsiz bir blockchain teknolojisidir ve doğal değeri, blok zincir üzerinde merkezi olmayan ödünç verme sistemini güvenli bir şekilde yapan bir araçtır.

EOZ Token Satışı

Ön token satışı 16 Şubat’ta başlayacaktır. Token satışı 18 Şubat-19 Mart tarihleri ​​arasında yapılacaktır. Ön token satış turunda EOZ tokenleri 0.85 $‘dan, ardından ilk turda 1.35 $, ikinci turda  1.85 $, üçüncü turda  2.35 $, dördüncü turda 2.85 $ ve beşinci turda 3.35 $ olacaktır. Her turda 2 milyon adet token satışa çıkarılacak ve ICO boyunca toplam 12 milyon token satışa sunulacak.

 

Web sitesini Ziyaret Edin: https://eoz.com/

Whitepaper’ı Okuyun: https://eoz.com/whitepaper.pdf

Telegram: @eozsupport

Twitter: @eozcoin

 

“EOZ bu içeriğin kaynağıdır. Sanal para yasal geçerliliği olan bir para değildir, hükümet tarafından desteklenmez ve hesaplar ve değer bakiyeleri tüketici korumalarına tabi değildir. Bu basın açıklaması sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bilgiler, yatırım tavsiyesi veya yatırım yapma teklifini teşkil etmez.”


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin