DeFi TVL değeri 2022 yılının en kötü seviyelerini gördü…

Merkezi olmayan finans sistemi BlockFi ceza sonrası yeniden gündemde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DeFi platformları, 2020 yılından bu yana fazlasıyla konuşuluyor. İlk etkisini 2 sene önce gösteren platformlar, günümüzde halen iyi bir alternatif sistem olarak karşımıza çıkıyor. Herhangi bir merkeze bağlı olmaması yatırımcıları cezbediyor. Kanada’da yaşanan son BlockFi olayından sonra gözler yeniden merkezi olmayan finans sistemine çevrildi. 

Merkeziyetsiz sistemler insanlara daha çok özgürlük tanıyor. Hükümetlerin hoşuna gitmese de fazlasıyla kullanıldığını görebiliyoruz. Son olarak ADALend CEO’su Kaspars Koskins konuyla alakalı bir röportaj verdi. Koskins önemli demeçler verirken, merkeziyetsiz finans sistemine bir kez daha vurgu yaptı.

ABD ve Kanada’daki son olaylar, merkezi olmayan finansmanın her zamankinden daha önemli olduğunu gösterdi. ADALend, geleneksel aracıları ortadan kaldırmak için blok zinciri teknolojisini kullanarak borç verme endüstrisindeki bu devrimin öncüsü olarak dikkat çekiyor. Geleneksel bankacılık sistemi tarafından göz ardı edilenler için benzeri görülmemiş bir kredi erişimi sağlar.

Merkezi olmayan finans sistemi ve Kaspars Koskins

ABD’de SEC’in ve Kanada hükümetinin çarpıcı bir şekilde aşırıya kaçtığını gördüğümüz gibi, merkezi olmayan finans platformları sıradan vatandaşların servetini korumak için her zamankinden daha önemli hale geldi. Kasparas’ın yaptığı röportajda geri bildirimlerin şaşırttığını belirtti. ADALend CEO’su Kaspars Koskins, 

“Tutkulu ADALend topluluğu, son röportajımızı çok sevdi ve onlarla rezonansa giren birçok konuya değindik. Benzer düşünen birçok insanı bize katılmaya çektik. Bugün Cardano ve merkezi olmayan finansal sistemlerin neden her zamankinden daha önemli olduğuna ve ABD, Kanada ve hatta Rusya’daki son olayların bunu nasıl vurguladığına felsefi olarak daha da derine ineceğiz. 

ADALend’de, kendi kendini yöneten bir ortamda kullanıcılarını koruyan, ölçeklenebilir, güvenilir ve merkezi olmayan bir borç verme protokolü geliştiriyoruz. İlk kuruluşumuzdan itibaren, kredi verme platformunun milyarlarca kullanıcıya ekonomik destek sağlayan iş modellerini destekleyen protokolleri bir araya getirmesini sağlayacak olan Cardano blok zincirini yerel olarak geliştirmeyi taahhüt ettik. ADALend, borç verenler ve borç alanlar arasındaki güç dengesini geri getirecektir.”

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin