Ethereum Trust rekor düşüşte: yüzde 60’lık bir indirim var!

Merge’ye saatler kala Ethereum fiyatı ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Merge’nin tamamlanmasına artık saatler kaldı. Ethereum Merge için çalışmalar sürerken, beklenti halen fiyat tarafında. Yarın kripto endüstrisi tarihi bir olaya tanıklık edecek.

Çok beklenen olay, Ethereum ağının Beacon Zincirini resmi olarak yürürlüğe girecek. Yıllardır Ethereum’un kurucusu ve ekibi bu tarihi olayı bekliyor. Sadece ekip değil tüm topluluk Ethereum’un Proof of Stake geçişini iple çekiyor.

Ethereum fiyatı ise bu birleşmenin neresinde olacağı merak konusu. Geçen ay piyasanında iyi olmasıyla fiyat 2 bin doların üstüne kadar çıkmıştı. Bu sayede Ethereum fiyatı, yüzde 50’den fazla değer kazancı yaşamıştı.

Ethereum Merge’nin sıcaklığı hissediliyor

Mevcut Mainnet yürütme katmanının yeni konsensüs katmanı olarak, işaret zinciri gelecekteki yükseltmeler için bir adım görevi görür. Genel olarak birleştirme, Ethereum’un hisse kanıtı mekanizmasına geçişini temsil ediyor.

Proof-of-Stake modeli, Ethereum ağının enerji tüketimini yaklaşık %99 oranında azaltmasını sağlayacak. Bu adım sadece Ethereum için değil tüm piyasa adına önemli bir adım.

Stake geçişi sayesinde enerji kullanımı azalacak. Bu da dünya tarafından eleştirilerin daha az olmasını sağlayacak.

Ethereum fiyatı hangi momentumda kalacak?

Salı günü TÜFE verisi nedeniyle fiyat düşüşünden sonra ETH son 24 saatte toparlanamadı. 1.700 doların üzerinde işlem gören kripto para birimi 1.600 dolar seviyesinin altına kadar düştü. Çarşamba günü erken saatlerde, ETH 1.565 dolara kadar geriledi. Ethereum fiyatı şu yeşil görünüm verse de şu an yine 1.600 doların altında.

ETH/USD 2 Aylık Görünüm
ETH/USD 2 Aylık Görünüm

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, Merge’nin gerçek etkisinin ancak uzun vadede görülebileceğini düşünüyor. Bununla ilgili daha öncesinde bir röportaj vermişti. Şimdiki fiyatlamalar belki de beklentilerin uzağında kalabilir. Ethereum fiyatı yeniden 2 bin doları görmesi için ortalama 400 dolarlık yükselme yapması gerekiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin