Bakkt
Bakkt ’ın aylık Bitcoin vadeli işlemleri işlem hacminde artış

Merakla beklenen Bakkt rüzgarı, Bitcoin ETF’sini onaylatabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para meraklıları ve sektördeki şirketler kurumsal yatırımcıların kripto pazarına girmesini bekliyorlar. 2018 yılında, Bitcoin ve kripto para birimleri bir ayı trendine girerken, kripto destekçileri kurumların kripto para birimlerinin fiyatının iyileştirilmesine yardımcı olmalarını bekliyorlardı. Bununla birlikte, bu olmadı. Herkesin merakla beklediği Bakkt, Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerini sunmayı amaçlıyor. Bu gelişme uzmanlara göre, piyasanın yeni yatırımcı akışını almasına yardımcı olabilir.

Bakkt bir sonraki Bitcoin boğa koşusunu başlatabilir

Aylarca bekledikten sonra Bakkt, kurumların kripto para piyasasına girmesine yardımcı olabilir. Büyük şirketler ve geleneksel yatırımcılar, altyapı eksikliği nedeniyle Bitcoin ve diğer dijital varlıklarla başa çıkma imkanına sahip değildi. Genel olarak, alan bireysel yatırımcılar için sıfırdan inşa edildi ve kurumlar arada kaldı.

The Intercontinental Exchange (ICE), New York Borsası’nın (NYSE) ana şirketi ve bu yıl en kısa sürede Bakkt’ı piyasaya sürecek olan şirket. Platform birkaç kez ertelenmesine rağmen, firma yakın gelecekte çalışma iznini alabildi. Bakkt CEO’su Kelly Loeffler, bu platformun açılış tarihi konusunda yorum yaptı:

Henüz bir başlangıç ​​tarihi verememize rağmen, Bitcoin’in ABD’ye getirdiği ilk fiziksel teslimatlı vadeli sözleşmelerini piyasaya sürerek sağlam bir ilerleme kaydediyoruz.

Bakkt ve Bitcoin ETF onayı

Bakkt, şu anda Blockchain teknolojisi ve kripto para birimlerinin uygulanmasından fayda sağlayabilecek iki şirket olan Microsoft ve Starbucks tarafından destekleniyor. Bakkt’ın hedefi, kurumsal düzeyde ilk borsada işlem gören pazarları inşa etmek ve ayrıca dijital varlıklar için depolama çözümleri sunmak.

Bakkt’ın Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri, fiziksel olarak yerleşik ilk türevler olacak. Aynı zamanda, Bakkt’ın lansmanı Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF)’nun ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) onay almasına yardımcı olabilir. Geçmişte, birçok ETF reddedildi ve ajans onlar hakkında şüpheci olmaya devam ediyor. Bakkt, piyasa için çok olumlu bir etki oluşturacak. Çünkü işlem hacimleri SEC ve diğer kurumların piyasa ile ilgili endişelerinin bir kısmını çözmeye yardımcı olabilir. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin