Merakla beklenen BabyXape ön satışı 31 Ekim'de gerçekleşecek
Merakla beklenen BabyXape ön satışı 31 Ekim'de gerçekleşecek

Merakla beklenen BabyXape ön satışı 31 Ekim’de gerçekleşecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BabyXape, heyecanla beklenen ön satışını 31 Ekim tarihinde saat 14:00 UTC’de (TSİ 17:00) gerçekleştirecek. BABYX tokeni, 1 Kasım 14:00 UTC’de (TSİ 17:00) PancakeSwap’ta piyasaya sürülecek. Ekip, protokol için yeterli likidite sağlandıktan ve fon toplama sona erdikten sonra da token üzerinde sürekli satın alma baskısını devam ettirmek için küçük bir ön satış düzenlemeyi tercih etti.

Geri alım işlevi (Buy Back X), Pancakeswap’ta başlatıldıktan sonra düşüşleri önlemeye yardımcı olacak bir fonksiyon olarak görülüyor. BabyXape’in 2021’in en iyi projelerinden biri ve çok fazla potansiyele sahip olduğu düşünülüyor.

Yaklaşan satış, 800’den fazla projenin tokenini sorunsuz oluşturmasına ve başarılı ön satışlar gerçekleştirmesine yardımcı olmuş lider bir Launchpad olan Pinksale aracılığıyla yapılacak. Fon artırımına katılmak isteyen yatırımcılar, Pinksale Launchpad sayfasını ziyaret edebilir ve herhangi bir ek ödeme yapmadan ilk BABYX’lerini almak için BNB tokenleriyle katılım sağlayabilirler.

BabyXape ekibi, ön satış sona erdikten kısa bir süre sonra kripto sıralama siteleri Coingecko ve Coinmarketcap’a başvurmayı planlıyor. Bunu, kripto topluluğuna BABYX tokenine kolay erişim sağlayan diğer listeler takip edecek.

Şimdiye kadarki en çok yükseliş beklentisine sahip Bebek tokeni!

BabyXape, yatırımcıların yalnızca en güçlü bebek tokeni BABYX’i elinde bulundurarak kazandırmayı amaçlayan, kripto parada kuralları yeniden yazma konusunda iddialı bir proje. Heyecan verici proje, ‘Xtra Bullish’ anlamına gelen X standardını koruyor. Platformdaki kripto yatırımcıları, ayrıca yükselişin tadını çifte ödül ve gelişmiş güvenlikle beraber çıkarabilirler.

Projenin temettü tokeni, kullanıcılara hem BULLISH hem de pazar lideri stabilcoin BUSD‘de büyük ödüller sunuyor. en az 200.000 BABYX elde eden yatırımcılar BULLISH tokeniyle ödülendirilecek. 200.000 BULLISH ödülü alan kullanıcılar, projeyi desteklemeye devam etmeleri için bir teşvik olarak daha fazla BUSD alacak.

BABYX, benzersiz token ekonomisi, gelişmiş likiditesi ve güçlü pazarlama stratejisiyle rotasını aya çevirmiş durumda. Deneyimli BabyXape ekibi, ayrıca BABYX arzını azaltmak ve tokenin değerini artırmak için BuyBack X manuel işlevini entegre etti.

BabyXape token ekonomisi

Platform, BABYX arzını daraltırken likidite sağlayıcılarını (LP’ler) ödüllendirmek için tasarlanmış sağlam bir token ekonomisi kuruyor. Protokol, toplam 100 milyar token arzının %50’sini yaktı ve dolaşımda sadece 50 milyar BABYX bıraktı. Bu yaklaşım, yerel tokenin hiper deflasyonist olmasına yardımcı olacak.

Protokol, 12 ay boyunca Pinksale’deki likidite havuzunun %100’ünü kilitleyecek ve proje destekçilerinin yatırımcıları etkilemeye çalışmayacağını herkese kanıtlayacak. Ekip ayrıca BABYX’in yükselişine yardımcı olmayı amaçlayan BuyBack X işlevini finanse etmek için 1 milyar token ayıracak.

BabyXape, temettü tokenleri için nispeten küçük kesintiler uygulayacak. Her satın alma işleminde %11 kesinti uygulanılması planlanıyor. Bu kesintinin %5’i projedeki BULLISH sahiplerini ödüllendirmek için kullanılacak. Diğer %5, projenin daha fazla geliştirilmesine, reklam ve üst düzey borsalardaki listelemeleri finanse etmek için pazarlamaya gidiyor. Son %1 ise protokoldeki likiditeyi artırmak için kullanılacak.

Satış işlemlerinden %11 ücret ve ek olarak %3 ekstra satış kesintisi uygulanacak. Satış ücretlerinin %5’i ve ekstra satış vergisi, BULLISH’de doğrudan ödüllendirici sahiplerine gidecek. Kesintinin geri kalanı likidite havuzuna (%1) ve token gelişimine (%5) dağıtılacak.

Tüm BULLISH ödülleri, her 3 saatte bir veya bir alım veya satım işlemi yaptıktan sonra uygun cüzdanlara otomatik olarak yatırılır. Sahipler, 200.000 BULLISH tokeni veya daha fazlasına sahip olduklarında ek BUSD ödülleri kazanabilecekler.

BabyXape ekibi tamamen şeffaf!

BabyXape ekibi, platformunda yatırımcı güvenini sağlamak için tüm kişisel bilgilerini internette yayınlamış geliştiricilerden oluşur. Proje destekçileri ayrıca kripto alanında kanıtlanmış bir başarı geçmişine sahip ve geniş bir yatırımcı topluluğunu kendine çeken güvenilir ve şeffaf BullishApes projesini başlattılar.

İlk proje, piyasaya sürüldükten sonra hızlı bir başarı elde etti ve PancakeSwap’ta listelendikten 8 saat sonra Coingecko ve Coinmarketcap’a ulaştı. BullishApes şimdi Avrupa’nın en büyük merkezi borsalarından biri olan Coinsbit’te listelenmek üzere.

Ekibin yakın tarihli bir tweetine göre, BabyXape akıllı sözleşmesi artık dağıtılıyor, doğrulanıyor ve denetleniyor. Aynı zamanda yatırımcılara fonlarının güvende olduğunu garanti ediyor.

X List Platformu ve Solidity Educate Programı

Ekip, gelecek vaat eden yeni tokenler bulabileceğiniz X List oylama platformunu geliştirecek. Bu platform, güzel tasarımı ve kullanışlı kullanıcı ara yüzü ile kalabalığın arasından sıyrılacak.

Başka bir kullanım örneği, Solidity Educate’dir. Bu platform, sözleşmeleri ve işlevlerini kendi başınıza nasıl analiz edeceğinizi öğrenmenize yardımcı olacak. Her bilgi düzeyine uygun kurslar gerçekleştirilecek. Solidity Educate, yalnızca geliştiriciler için değil, kendilerini eğitmek ve kötü amaçlı işlevleri kolayca tespit etmek isteyen sırada kripto alıcılarına da yardımcı olacak.

BabyXape hakkında daha fazla bilgi almak için projenin web sitesini ziyaret edebilir, Whitpaper’ini inceleyebilir ve sosyal medya kanallarına katılabilirsiniz.

Website: https://www.babyxape.com
Twitter: https://twitter.com/BabyXape
GitHub: https://github.com/babyxape
Reddit: https://www.reddit.com/r/BabyXape
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCc2eEIRhnGGwWTHpn14LYpw
Telegram: https://t.me/babyxape
TG Channel: https://t.me/BabyXapeNews
Discord: https://discord.gg/KvK3jSdQUy
Whitepaper: https://drive.google.com/file/d/1olVopnkWJHokDK2PVlk1asDK8-8cd6rC/view?usp=sharing

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

işletim sistemi lisansı satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin