featured

Menkul Kıymet Destekli Binary.com ICO Projesi Başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

18 Yıllık geçmişi olan Binary.com ilk ICO projesini başlatıyor. 

İkili opsiyon öncüsü binary.com, “Blokzinciri üzerinden halka arz” ile menkul kıymet destekli tokenler sunuyor.

15 Kasım 2017: Çevrimiçi ikili opsiyon ticaretinin öncülerinden Binary.com, potansiyel yatırımcılara en iyi ICO çeşitine yatırım yapma fırsatı vermek için beklenen ön satış fırsatı (ICO) hizmetini başlattı. ICO, 15 Kasım’dan 25 Aralık 2017’ye kadar sürecek.

Şirket, geleneksel bir halka arz (IPO) için güvenilir bir ön proje olan ICO’yu “ Blokzinciri üzerinden halka arz ” olarak nitelendiriyor. Bu amaçla, kurumsal yönetim, yatırımcıların ifşa edilmesi ve şeffaflık konularında en iyi uygulamaları hayata geçirirken, menkul kıymet destekli akıllı tokenleri düzenliyorlar.

Şirketimiz için yapılacak bir sonraki adım doğal olarak halka arz yoluyla halka açıklanmasıdır. Bununla birlikte, halka arz, onlarca yıl boyunca nispeten değişmeden kalan hantal bir süreçtir. ICO için rota seçildiğinde, geleneksel bir halka arzın sınırlamalarını aşabiliriz. Potansiyel yatırımcılardan daha geniş bir kitleye, daha düşük ticaret ücretlerine ve blok zincirindeki işlemlerin değişmez denetimine sahibiz. Binary.com Kurucu ve CEO’su Jean-Yves Sireau, ICO aracılığıyla ticaret hizmetlerimizi küresel kripto para topluluğu arasında da kuracağız “dedi.

“Ayrıca önümüzdeki on yılda geleneksel borsalar, kademeli olarak blokzinciri borsaları ile yer değiştireceğimize inanıyoruz. Bu ICO, blokziniciri inovasyonunun ön planda yer alması için bize bir fırsat verecek “şeklinde ekliyor Sireau.

Binary.com, ERC20 protokolünü temel alarak 10 milyona kadar akıllı token üretiyor. Yatırımcılar, benzersiz “token holder” haklarını almak için Binary.com web sitesinde elektronik bir Hollanda müzayede süreci yoluyla tokenleri satın alabilirler. Bu haklar, hissedarların temettülerine eşdeğer ödemeleri almalarının yanı sıra tokenleri, hisse senedine dönüştürme hakkına da sahiptir.

Ayrıca, ICO bittikten sonra tokenler Lykke.com kripto varlık borsasında listelenecek. Bu, tokenler bir borsadaki hisseler gibi alınabilir ve satılabilir, böylece potansiyel olarak değer artışı sağlayabilir.

Şirket, önemli özkaynak getirileri elde etmesine yardımcı olabilecek, çeşitli yüksek büyüme girişimlerine yön verebilmek için ICO’dan sağlanan fonları kullanmayı planlıyor.


Daha fazla bilgi için lütfen https://www.binary.com/en/ico adresini ziyaret edin.

 

binary
binary

Binary.com Hakkında

Binary.com (eski adıyla BetOnMarkets.com) çevrimiçi ikili opsiyon ticaretinin öncüsüdür. 2000 yılında kurulan şirket, dünya çapında perakende yatırımcılara kolaylıkla ikili seçenekler sunabilmek için yol göstermektedir. Binary.com’un ortaya çıkışından önce, ikili seçenekler genellikle büyük finansal kuruluşlar ve hedge fonu şirketleri tarafından büyük miktarlarda yapılıyordu.

 

Binary.com 2016 yılında, MetaTrader 5 (MT5) çok varlıklı işlem platformunun adaptasyonuyla Forex ve CFD işlemlerine başladı. 2017 yılının ilk yarısında Binary.com, MT5 üzerindeki ticari enstrümanlar listesine birkaç dijital para birimi ekledi.


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin