Ethereum piyasa belirsizliğinin ortasında 2.000 dolara ulaşabilir mi?
Ethereum piyasa belirsizliğinin ortasında 2.000 dolara ulaşabilir mi?

Menkul kıymet çanları Ethereum fiyatını bozguna uğrattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2023 yılının en çalkantılı günlerini yaşıyoruz. Kripto piyasasında beklenmedik hamleler düşüşleri fazlasıyla hızlandırdı. Bu haftadan beri gelen olumsuz haberler tüm varlıkları etkisi altına aldı. Özellikle de Ethereum’un bir menkul kıymet olarak gösterilmesi fiyattaki dalgalanmayı artırdı. Büyük kan tiklayiniz banyosunun ortasında kalan Ethereum fiyatı, 1.400 doların altını gördü. Bitcoin bugün kırmızı renkte işlem görüyor. Ethereum dahil altcoin piyasası muazzam bir düşüş gördü. Yazı itibarıyla, Bitcoin fiyatı son 24 saatte %8,11 ve Ethereum fiyatı %7.87 düştü.

İkinci en büyük kripto olan Ethereum fiyatı bugün önemli kayıp gördü. Ethereum’un piyasa değeri 173.09 milyar dolara kadar geriledi. Ayrıca, işlem hacmi önceki 24 saate göre %58,60 artarak yatırımcılar arasında azalan ilgi gözler önüne seriyor. 

Mart ayı sonuna kadar gerçekleştirilecek olan Şangay yükseltmesi, Nisan ayına ertelendi. Şangay yükseltmesi için kapsamlı bir provası olarak hizmet veren Goerli testnet’in lansmanının şu anda Ethereum’un geliştiricileri tarafından 14 Mart’ta veya civarında gerçekleşmesi planlanıyor.

New York Başsavcılığı Perşembe günü KuCoin’e karşı yasal işlem başlattı. Dava, şirketin kayıtsız menkul kıymetlerin ve emtiaların tanıtımıyla uğraştığını iddia ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin