Memecoinler alınır mı, hangi memecoini almalıyım, hangi meme coin alınır

Memecoinler yine şaşırtıyor! Pepe fiyatı yüzde 50 artışta – AiDoge ve $SPONGE patlama yapabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Memecoin Pepe fiyatı bugün %51,69 artarak 0,000001948 dolar seviyesine yükseldi, dünkü 0,0000011 dolar seviyesinden geri dönüş yapmıştı. Bu toparlanma, Pepe’nin yerel düşüş eğiliminden ayrılmasına neden oldu ve tüccarlar, AiDoge ve $SPONGE gibi diğer meme coin’lerin de aynı şekilde hareket etmesini bekliyor.

Son Pepe yükselişi, son satışın sadece daha uzun vadeli bir yükseliş trendinde bir geri çekilme olduğunu doğruluyor ve grafikte yeni bir daha yüksek bir düşük oluşturuyor.

Binance geçtiğimiz hafta Pepe ve Floki’yi yenilik bölgesinde listelemeyi duyurdu, bu da meme coin’leri çılgına çevirdi ve Pepe’nin değerini bir günde %100’den fazla artırdı. Ancak, fiyat hareketi kısa süreli oldu ve keskin bir satış dalgası takip etti.

Fiyat, dünkü güne kadar neredeyse sürekli bir düşüş eğilimi sergiledi, muhtemelen erken yatırımcıların kar elde etmesi ve yeni yatırımcıların pes etmesiyle birlikte. Bununla birlikte, Pepe satış dalgası boyunca medyanın ilgi odağı oldu.

Coinbase yanlış anlaşılmadan dolayı özür diledi:

Binance listelemesinin ardından, Pepe topluluğu gözünü Coinbase listelemesine çevirdi. Ancak, Coinbase platformu Pepe’yi bir e-posta yoluyla müşterilerine “alt-right grupları tarafından bir nefret sembolü” olarak etiketledi. Bu durumu öğrenen binlerce Pepe topluluğu üyesi, Twitter’da öfkesini paylaşarak bu açıklamanın yanlış olduğunu iddia etti ve #deletecoinbase etiketini kullandı.

Saatler içinde, hashtag Twitter’da popüler oldu ve Coinbase hisselerinde kısa bir satış dalgasına neden oldu.

Buna karşılık, Coinbase’in baş hukuk müşaviri Paul Grewal Twitter’da şunları paylaştı: “Hata yaptık ve özür dileriz.” Devamında “Dün Pepe meme coin hakkında bir genel bakış paylaştık ve trend olan bir konunun gerçeklere dayalı bir resmini sunmaya çalıştık. Bu, meminin tarihine ilişkin tam resmi sunmadı ve topluluğa özür dileriz.” ifadelerini kullandı.

Smart money geri dönüyor

Son saatte, Crypto Twitter analitik hesabı @lookonchain, Pepe’den 2,2 milyon doların üzerinde kazanan bir balinanın, Pepe için 0,000001586 dolarlık bir alım fiyatıyla 2,1 milyon dolar harcadığını duyurdu. Bu cüzdanın daha önce Pepe satın aldığı zaman, 48 kat getiri elde etmişti.

Crypto Twitter, meme coin’lere olan ilgisini sürdürüyor

Tron Kurucusu Justin Sun, son bir Tweetinde memecoin ‘leri ticaret yapmaya başlayacağını belirtti. Bu tweet iki gün önce atıldı ve şu ana kadar 2 milyondan fazla görüntülendi.

BitBoy Crypto Kurucusu Ben Armstrong, $BEN’i en üst 50 coin arasına sokma çabasını sürdürüyor ve memecoin çılgınlığından yükseldikten sonra Armstrong onu farklı bir yöne götürmeyi planlıyor.

Memecoinler yükselişte Pepe’den Sonra $SPONGE Yükselir mi?

Pepe son kez yükseldiğinde, $SPONGE token’ına yatırım yapan insanlar daha büyük kazançlar elde etti.

$SPONGE, 4 Mayıs’ta 0,000073 dolar seviyesinden piyasaya sürüldü ve üç gün içinde tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı, yani 0,002394 dolara çıktı. Bu artış %3179,45’e denk geliyor, ancak Pepe’nin aynı dönemdeki maksimum kazancı %271’e ulaşmıştı (4 Mayıs – 6 Mayıs arasındaki satış dalgasından önce).

$SPONGE fiyatı şu anda 0,0005815 dolar seviyesinde ve tamamen sulandırılmış piyasa değeri 23,4 milyon dolar. Bugün bugüne kadar $SPONGE, Pepe’yi takip ederek düşük seviyelerden yükselişe geçti ve son 24 saatte %13 artış gösterdi. Bununla birlikte, Pepe’nin bugün zaten %50’den fazla artmasıyla, bu yatırımcılar için Pepe’deki son kazançlarını $SPONGE gibi daha fazla yükseliş potansiyeli olan coinlere taşıma fırsatı sunuyor.

$SPONGE, SpongeBob Kare Şort karakterine dayanan bir memecoindir. Uniswap DEX’te gizli bir şekilde piyasaya sürüldükten sonra medya kuruluşları tarafından fark edildi ve hızla CoinMarketCap platformunda listelendi. Listeleme gününde $SPONGE, platformdaki en yüksek artış gösteren ikinci coin oldu ve erken yatırımcılara %2.000’in üzerinde getiri sağladı, böylece kendini en iyi meme coinlerden biri olarak konumlandırdı.

$SPONGE token web sitesi yakın zamanda yol haritasını güncelledi ve bu, hype oluşturma ve topluluğunu büyütme etrafında dönüyor. Yol haritasındaki son maddelerden biri birinci sınıf bir borsada listelenmektir. Pepe listelemesini göz önünde bulundurarak, bunun ima ettiği borsanın Binance platformu olabileceği düşünülebilir.

$SPONGE’nin şimdiye kadar iyi performans göstermesinin nedenlerinden biri, projenin hızla büyüyen sosyal medya varlığı olabilir. $SPONGE, on günden daha kısa bir sürede 39 binden fazla Twitter takipçisi kazanmıştır. Bu kadar geniş bir takipçi kitlesi ve geçmişteki büyük artış başarıları göz önüne alındığında, $SPONGE’nin Pepe’nin izinden giderek yeniden büyük kazançlar elde etmesi mümkün olabilir.

AiDoge, meme coinler etrafındaki heyecan yeni başladığı sırada, şimdiye kadar en başarılı ön satış haftasını tamamlamış durumda.

AiDoge, memecoinlerin fiyat hareketlerine maruz kalmakla birlikte, kendisi sadece bir mem coin olmaktan ziyade, memecoinler için bir platform sağlayarak “kazma ve kürek yaklaşımını” benimsedi.

Bu strateji, diğer meme coinlerinin ayakta kalma mücadelesi verdiği bir zamanda AiDoge.com’un bu haftaki ön satışında toplam 6.5 milyon doları aşmasına neden oldu. Ancak, Pepe ve $SPONGE’nin yükselmesi, ileriye dönük olarak AiDoge kripto para birimine yalnızca fayda sağlayabilir.

AiDoge, yapay zeka tarafından desteklenen bir kripto para birimi mizah üretim platformudur. AiDoge token ($Ai) sahipleri, platformu kullanmak ve basit metin tabanlı ipuçlarıyla mizah oluşturmak için krediler satın alabilir.

Yapay zeka yazılımı, gelişmekte olan kripto para birimi endüstrisi olaylarını içeren kapsamlı veri setlerine dayanarak eğitilmiştir; bu da kullanıcıların saniyeler içinde ilgili ve etkileyici mizahlar oluşturmasını kolaylaştırır.

Platform ayrıca staking ve bir mizah duvarı gibi çeşitli diğer mekanizmalara da sahiptir. $Ai token, bu ek hizmetlerin merkezinde yer alarak ona kullanışlılık ve uzun vadeli potansiyel kazandırır.

AiDoge, yapay zeka ve kripto mizahlarını içeren bir proje olduğu için yatırımcılara tek bir koin üzerinden her iki sektöre de maruz kalma imkanı sunar.

AiDoge şu anda ön satışın onuncu aşamasında olan 0.0000296 dolarlık bir fiyatla işlem görüyor. Toplam toplama miktarı 0.00003000 dolara ulaştığında bir sonraki ön satış turu başlayacak ve bunu takiben dokuz tur daha gerçekleşecek. Ön satışın ardından AiDoge borsalarda canlı hale gelecek ve başlangıç fiyatı 0.0000336 dolar olacak.

beincyrpto.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin