Meme coin'lerin son 24 saat içerisinde işlem hacmi arttı!
Meme coin'lerin son 24 saat içerisinde işlem hacmi arttı!

Meme coin’lerin son 24 saat içerisinde işlem hacmi arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, Dogecoin ve diğer meme coinler son 24 saat içerisinde işlem hacmi artış kaydetti. Elde edilen verilere göre yatırımcılar kripto para piyasasında 332 milyon dolar değerinde Shiba Inu ve 273 milyon dolar değerinde DOGE takas etti. Piyasada meme coin olarak adlandırılan sekiz coin bulunuyor. Ancak bunların toplam hacmi sadece 20 milyon dolar civarında değere sahip.

Dogecoin’in piyasa performansı

Meme coin yazın ilk ayında harika bir performans göstererek, kripto para piyasasının satın alma gücüne anlık bir geri dönüş görmesiyle değerinin yaklaşık %50’sini kazandı. DOGE, Haziran ayında en kârlı varlıklarından biri olarak piyasada yerini koruyor.

Ancak bu yükseliş Dogecoin fiyatının şimdiye kadar ulaştığı en yüksek fiyatın hâlâ çok altında. Daha önce, yatırımcıların boğa piyasasında meme coin gibi riskli varlıklardan daha fazla alım yapıyorlardı.

Shiba Inu mücadeleyi sürdürüyor

Son zamanlarda Shiba Inu fiyatını %30 oranında artırdı. Meme coin sinyal hattı olarak kullanılabilecek 50 günlük EMA’nın önemli direnç çizgisine ulaştı. Buna rağmen SHIB fiyatı düşüş trendinden kurtulamadı.

SHIB bir şekilde yeterli satın alma gücü elde ederse, Shiba Inu için uzun vadeli bir geri dönüşün ilk işareti olabilecek 0,000012 dolar seviyesinde kırılım gerçekleşebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin