featured

BTC geri çekilirken gözde meme coin’ler nasıl performans gösterdi? SHIB, DOGE fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün kripto para piyasasında neredeyse büyük token’lar kırmızı bölgeye geçti. Bu yüzden haftanın son gününde piyasanın genel olarak düşüşe geçtiği söylenebilir. Peki ya gözde meme coin’ler olan DOGE ve SHIB bugün nasıl performans gösterdi?

DOGE

Piyasadaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, son 24 saatte %0,54 oranında bir düşüş yaşayarak piyasa lideri Bitcoin’in hareketini takip etti. Ancak yine de geçen haftaya kıyasla %3,57 oranında daha yüksek seviyelerden işlem gördüğü söylenebilir.

Yaşanan son düşüşe rağmen DOGE, 0,1390 dolar seviyesinde bulunan hayati destek noktasının üzerinde işlem görmeye devam ediyor. ​ Ayrıca, satış ticaret hacmi biraz düşmüş görünüyor. Bu da ayıların gücünün bittiği anlamına geliyor.

meme coin DOGE grafik

Bu nedenle en olası senaryo, 0,1537 dolarda bulunan direnç noktasının önümüzdeki hafta sonuna kadar geçerliliğini koruyacağı tahmin ediliyor.

Bu yazının yazıldığı sırada Dogecoin 0,1423 dolardan işlem görüyor.

SHIB

Bir diğer köpek temalı meme coin olan SHIB, %2,40 oranında düşüş yaşayarak rakibi DOGE’den daha fazla değer kaybetti.

meme coin SHIB grafik

SHIB, yatay alanda işlem görmeye devam ettiği için DOGE gibi büyüme beklentileri içermiyor. Öte yandan, 0,00002850 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasına geri dönüyor gibi gözüküyor. Meme coin, daha fazla yükseliş için yeterli olacak enerji biriktirdi. Bu da önümüzdeki hafta kritik seviyelerden kırılma yapması için yüksek şansının olduğu anlamına geliyor.

SHIB, bu yazının yazıldığı sırada 0,00002643 dolardan işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin