featured

Fiyat tahminleri belirlendi! Gözde meme coin’ler yeni ayda nasıl performans gösterecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’ler olan Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE), ayılar tarafından ele geçirilmiş gibi görünüyorlar. Ancak CoinMarketCap’in tahmin aracı tarafından da belirtildiği gibi, topluluklar kendi token’ları konusunda iyimser olmaya devam ediyor.

ETH balinalarının favorisi Shiba Inu (SHIB)

SHIB Army’nin Shibarium’da sabırsızlıkla beklediği çok şey var. Bunlar, “SHIB: The Metaverse” ve “Shiba Eternity” için büyük indirme gününün yaklaşması. 6 Ekim 2022’de resmi gözde meme coin’in dijital kart oyunu dünya çapında indirilebilecek. Ethereum’un (ETH) en iyi 100 balinası arasındaki artan aktivite, beklenen yükseltmelerin aralarında ilgiyi artırdığını gösteriyor. Ancak olumlu duygu meme coin’in fiyatına henüz yansımadı.

meme coin SHIB

Şu anda 0,00001113 dolar civarında işlem gören Shiba Inu, %1’lik bir kazanç kaydederek bir hafta boyunca neredeyse hiç hareket etmedi. Ankete oy veren 6,215 ShibArmy üyesine göre, Shiba Inu’nun fiyatının 31 Ekim 2022’ye kadar 0,0000117 dolar olması bekleniyor. Sonuç olarak, bu sadece %5,13’lük bir yükselişi temsil ediyor. Bu da Shiba Inu sahiplerinin,  varlıklarının fiyatı konusunda eskisinden daha temkinli olduğunun bir göstergesi.

DOGE yatırımcıları oldukça iyimser

CoinGecko verilerine göre Dogecoin, bu yazının yazıldığı sırada 0,060193 dolar civarında işlem görüyor. Son 7 günde %2 oranında değer kaybeden gözde meme coin, 14 günlük grafikte hâlâ %4,4 kârda. Ayrıca, Dogecoin’in fiyat tahminlerinde oy kullanan 1,124 yatırımcı, 2022 Ekim sonunda meme coin’in fiyatının 0,06492 dolar olmasını bekliyor. Tahminler mevcut fiyattan %7,94’lük bir artışı temsil ediyor. En iyi meme coin, hâlâ bir yıl önce ulaşılan ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,73 dolardan %92 oranında daha düşük.

Sosyal medya fenomeni Matt Wallace, bir dizi tweet’te Dogecoin’e olan desteğini ifade etti ve Elon Musk’ın Twitter ile ilgili olarak DOGE için gizli bir planı olduğuna atıfta bulundu. #DogecoinToTheMoon hashtag’i hafta sonu boyunca trend oldu ve kripto meraklıları meme coin’e olan ilgilerini gösterdi.

İşin teknik tarafında, Dogecoin geliştirici ekibi, Dogecoin Çekirdek Cüzdanı (1.14.6) için en yeni güncellemeyi yayınladı. Ayrıca geliştiriciler, yeni yılın başlarında piyasaya sürüleceği söylentileri olan bir Layer-2 çözümünü geliştirmek için hâlâ çalışıyorlar.

Öte yandan, Ethereum’un (ETH) balinaları tarafından biriktirilmesine rağmen, Shiba Inu’nun toplam piyasa değeri, Merge güncellemesinden bu yana %8,5 oranında düşüş kaydetti.

Dogecoin ise 2021’in en yüksek seviyelerinden bu yana piyasa değerinin %75,7’sini kaybetti.

DailyCoin

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin