Meme coinler kritik noktada: DOGE ve SHIB yükselişe hazır mı?
Meme coinler kritik noktada: DOGE ve SHIB yükselişe hazır mı?

Meme coinler kritik noktada: DOGE ve SHIB yükselişe hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme kripto paraları Dogecoin ve Shiba Inu, kripto para piyasasının geri kalanının gerisinde kalıyor, ancak teknik görünüm yakında patlayabileceklerini gösteriyor.

Dogecoin, Shiba Inu görünümü ralliye hazırlanıyor

Dogecoin ve Shiba Inu, kripto para piyasası ivme kazanırken yükseliş patlamalarına hazırlanıyor gibi görünüyor.

DOGE, son 24 saatte %6’dan fazla arttı. Yukarı yönlü ivme kazanması, kritik bir direnç alanının üstesinden gelmesine yardımcı oldu. Şimdi, Dogecoin’in daha fazla ilerleme gücüne sahip olabileceği görülüyor.

Teknik açıdan DOGE, simetrik bir üçgenden çıktı ve 0,073 dolarlık direnç seviyesini aştı. Teknik oluşumun Y ekseni %34’lük bir hedef öngördüğü için bu gelişmeler fiyat hareketinde önemli bir rol oynayabilir. Doğrulanırsa, Dogecoin 0,095 dolara, hatta 0,10 dolara yükselebilir.

Bununla birlikte, Dogecoin iyimser görünümü doğrulamak için 0,068 doların üzerinde kalmaya devam etmeli. Bu seviyenin altına düşerse, 0,065 dolar veya 0,061 dolar düzeltmeyle sonuçlanan bir satışla karşı karşıya kalabilir.

Degecoin US dollar price chart

Shiba Inu da son 24 saat içinde %4’ten fazla artışla yükseliş ivmesi kazandı. Yükselen fiyat hareketi SHIB’yi önemli bir direnç alanına itti. Piyasa hissiyatı iyileştikçe, meme coin ortaya çıkması için ihtiyaç duyduğu gücü kazanıyor gibi görünüyor.

SHIB, günlük grafiğinde baş-omuz dip formasyonu oluşturdu. Shiba Inu, 0,019 dolara doğru %44’lük bir yükseliş trendine girmek için 0,013 doların üzerinde bir günlük mum çubuğu oluşturmalı.

Shiba Inu US dollar price chart

Shiba Inu 0,013 doları geçemezse, bir düzeltmeyle karşılaşabilir ve 0,010 dolara doğru geri çekilebilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin