featured

Gözde meme coin’in yakım işlemleri hızlandı! Fiyat ne zaman cevap verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan BabyDoge’un resmi Twitter hesabı, 1 Aralık’ta katrilyon adet token yakıldığını duyurdu.

Bu daha başlangıç

Bu yakma işlemi iki bölümden oluşuyordu. İlk olarak 1,100,000 dolar değerinde BabyDoge token’ı yakıldı. Sonra, 16 BNB ile BabyDoge token’ları geri satın alındı ve ardından başka bir yakma işlemi gerçekleşti. Bu yakım, takaslardan alınan tüm işlem ücretlerini de içerir.

Katrilyon adet token, kısa bir süre önce gerçekleşen oylamanın ardından kripto para biriminin geliştirme ekibi tarafından yok edildi. Yakım işlemi, BabyDoge’un geri alımıyla birlikte meme coin’in geniş topluluğu tarafından onaylandı.

Bu, BabyDoge için planlanan bir dizi yakım işleminin sadece ilki. Topluluktaki bazı kişiler, gerçekten büyük miktarda BabyDoge token’ı yakıldığında Binance’in bu meme coin’i listelemeye başlayabileceğini ve yakım işlemlerinin fiyatı büyük ölçüde yükselteceğine inanıyor.

Fiyat henüz etkilenmedi

Şimdiye kadar, @babydogeburn_ hesabının BabyDoge yakım işlemleri ile ilgili paylaştığı bir tweet’e göre, dolaşımdaki 420,000,000,000,000,000 token’lık arzın 199,466,580,846,242,464 adedi yok edildi. Bu veriler 29 Kasım’da yayınlanan bir tweet aracılığı ile elde edildi.

meme coin BabyDoge

BabyDoge fiyatı henüz yakım işlemlerine tam olarak cevap vermedi. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre meme coin’in fiyatı %2 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00000000114 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin