SHIB analizi: Meme coin’de iyileşme başlayacak mı?

Hype yeniden başladı mı? İşte meme coin’in son iki günlük bilançosu…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son iki gündür Bitcoin ve Ethereum’dan sonra en çok dikkat çeken kripto para birimi Dogecoin oldu. Meme coin piyasa değeri açısından en popüler olmasını ise Elon Musk’a bağlıyor.

Elon Musk’ın Twitter satın alma anlaşmasıyla ilgili son gelişmeler, Tesla CEO’sunun favori kripto para birimi Dogecoin’i çılgına çevirdi. Şimdi günlük, haftalık ve aylık grafiklerde çift haneli kazançlar kaydediyor.

Gerçekten de Elon Musk’ın Twitter ile ilgili dün paylaştığı mesaj ağır bir ironi içeriyordu. İşin bu kısmı şov olsa da meme coin bundan bir hayli fazla yararlandı. 

27 Ekim’de alınan verilere göre DOGE, CoinMarketCap’teki kripto topluluğunun beklentileri de dahil olmak üzere tüm beklentilerin çok ötesine geçti.

İlginç bir şekilde DOGE, 25 Ekim’de bir kez daha sosyal aktivite açısından en iyi meme tokenleri listesine girdi.CoinMarketCap’in verileri, DOGE’nin umut verici bir artış kaydettiğini ve son yedi gün içinde %25’in üzerinde arttı.

Meme coin’de devasa hacim artışı

Spesifik olarak, meme coin piyasa değeri son iki gün içinde 10,48 milyar dolara yükseldi 7,95 milyar dolardan 10,30 milyar dolara veya %29,56’ya yükseltti. Bu da 48 saat içinde 2,35 milyar doların DOGE’ye aktığı anlamına geliyor.

CryptoQuant’ın verileri, DOGE’nin Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) aşırı alım pozisyonunda olduğunu ortaya koydu. Aşırı alım DOGE’nin yükseliş trendinde durma olasılığını gösteriyor.

Anlık %32.09’luk haftalık kazancına ek olarak, meme coin’in fiyatı gün içinde %18.13 arttı ve şu anda 0.07768$’da el değiştiriyor. Bu meme tokenini 24 saatte ikinci en büyük kazanan ve haftalık grafiklerde üçüncü yapıyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin