Shibarium’da yeni gelişmeler: Topluluğun merak ettiği detaylar…

Meme coin’e ilgi azalıyor mu? Son 24 saat içerisinde yatırımcı sayısında önemli bir düşüş yaşandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin SHIB sahiplerinin sayısı son 24 saat içinde önemli bir düşüş yaşadı. BTC sahipleri, SHIB’nin boşaltılmasıyla aynı anda cüzdanlarına daha fazla BTC ekledi. CoinMarketCap verilerine göre, 16 Mart ile 17 Mart arasında ağdaki benzersiz adreslerin sayısı 1.199,453’ten 1.166,621’e düştü ve ağdaki zincir içi işlemlerde art arda dördüncü azalma olmuş oldu. Ocak’tan Şubat 2022’ye kadar zincirdeki işlem sayısı 283.268’den 257.003’e düştü.

Google Trendler’e göre, “Shiba Inu tokeni satın al” terimini arayan Google kullanıcılarının sayısı 30 Kasım 2021’de 100 olan zirveden Şubat 2022tarihinde 3’e düştü. 28 Ocak ile 3 Şubat arasında SHIB 1.161.662’den 1.157.438’e 4223 adres kaybetti ve Kasım ayında başlayan sahiplerde üç aylık artış böylece son buldu.

Analitik platformu IntoTheBlock tarafından elde edilen bilgilere göre yatırımcıların %95’inin bir ay ile on iki ay arasında meme coin’e sahip olduğunu ve bu da uzun vadeli yükseliş hissiyatına işaret ederken, kısa vadeli hissiyat düşüş eğilimi olduğu görülüyor. Dolaşımdaki tüm meme coin’in yüzde yetmiş dokuzu, 100.000 dolar değerinde SHIB sahibi ya da daha fazla değerde SHIB’e sahip.

Yatırımcılar BTC’ye yatırım yapıyor

MEme coin, Ethereum ağında yer alan bir mem coin yani merkezi olmayan finans uygulamaları için akıllı sözleşmelerin kullanılmasıyla faydası artırılabilir. SHIB geliştiricileri, 2021 yazında bir ShibaSwap Merkezi Olmayan Borsa yayınladı. Sahiplerine stake yoluyla likiditeye katkıda bulunma ve stake edilen tokenlerinden faiz kazanma seçeneği sundu. Yine de, Vitalik Buterin tarafından yapılanlar gibi piyasaya SHIB dökümü, yararlanıcıların tokeni satması ve fiyatı düşürmesi gerektiği anlamına geliyor. Tokenin değeri ancak arzın ötesine geçen yanma oranı arttıkça artar.

SHIB’nin 3.000’den fazla kullanıcısını kaybettiği gün olan 17 Mart 2022’de 11.7 milyon BTC’de zirveye ulaşan tutarla uzun vadeli sahiplerin Bitcoin biriktirdiğine dair kanıtlar var. Bu, uzun vadeli yatırımcıların BTC üzerindeki bahislerini SHIB üzerinden riske karşı koruduğunu gösterebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin